понеділок, 10 вересня 2007 14:17

У Олександра Абдулова діагностували рак

Кілька днів тому в ізраїльській клініці "Іхілов" рідним російського актора Олександра Абдулова, 54 роки, повідомили про результати обстеження артиста. Після розмови з медиками дружина артиста Юлія вийшла в коридор, щоб обдзвонити родичів і друзів. У слухавку мобільного телефону вона сказала: "Четверта стадія...".

19 серпня в Севастопольській лікарні N1 акторові прооперували виразку шлунка. У Москві Абдулову поставили ще й інший діагноз — новоутворення на нижній долі лівої легені. Клініка "Іхілов" у Тель-Авіві, куди прилетів артист, спеціалізується на ракових захворюваннях. Медики кажуть, що четверта, метастатична стадія раку, яку виявили в Абдулова, невиліковна. Але розвиток хвороби можна призупинити.

Актори московського театру "Ленком", в якому працює Абдулов, кажуть, що він давно нездужав. Останнім часом Олександр Гаврилович схуд на 20 кг. На репетиції вистави "Одруження" він не міг згадати тексту ролі, раніше такого не було. Режисер Марк Захаров зробив йому зауваження. Абдулов заплакав і вибіг із зали. Прем"єра запланована на 20 вересня. Можливо, актора в ній замінить Дмитро Пєвцов.

— "Ленком" у траурі, — кажуть колеги по театру. — Захаров розгублений, ми молимося за Олександра Гавриловича.

Ізраїльські лікарі дозволили Абдулову з"їздити у готель, де зупинилася дружина. Із лікарні Юлія вивезла його на візку.

— Я почуваюся нормально, — каже Абдулов по телефону друзям. — Збираюся їхати в Москву. Невдовзі побачите мене у "Ленкомі" на прем"єрі "Одруження".

Зараз ви читаєте новину «У Олександра Абдулова діагностували рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути