вівторок, 18 грудня 2018 00:40

У Олега Парасюка розірвалася аневризма

Дев'ятини справили за деканом хімічного факультету Східноєвропейського університету ім. Лесі Українки в Луцьку 50-річним Олегом ПАРАСЮКОМ. До лікарні потрапив після повернення з відрядження.

— Олег Васильович поїхав у відрядження до Києва. Коли повернувся, одразу прийшов на роботу, — говорить колега 45-річна Оксана Юрченко. — В університеті йому стало погано, викликали "швидку". Лікарі щось укололи Олегу Васильовичу, і він поїхав додому. Вже звідти його забрали до лікарні. У реанімацію. Спочатку підозрювали інсульт. Але попередньо причиною смерті назвали розрив аневризми судин мозку.

Олег Парасюк був одружений вдруге. Мав доньку і двох синів. У Східноєвропейському університеті працював з 1992-го. Деканом хімічного факультету став п'ять років тому. Був автором майже 500 наукових публікацій, запатентував 20 винаходів. Під його керівництвом захистили кандидатські дисертації четверо науковців.

— Олег Васильович знаний як порядна, чемна і світла людина, — каже Оксана Юрченко. — Був люблячим батьком. Завжди відвозив своїх дітей у садочок і забирав додому.

Зараз ви читаєте новину «У Олега Парасюка розірвалася аневризма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути