Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 19:07

У народжених зранку душа чистіша

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Маю проблеми в сім"ї, — пише пані Наталя з Хмельниччини. — Я вже не можу витримувати скандали і крики. Мені майже 30, замужем 12 років. Народила сина й доньку. Зразу із чоловіком жили в батьків. Потім купили маленьку хатину, вже 7 років самі. Відтоді стали більше сваритися. Розлучатися не хочу, але й терпіти не можу. Чоловік б"є мене та дітей, обзиває".

Київський біоенергетик Наталя Федорчук радить Наталі поставити перед собою фотокартку чоловіка і дивитися йому в очі. При цьому читати молитву "Отче наш". Уявляти собі сонце, просити в світила енергії та захисту.

— Не сваріть чоловіка, не принижуйте його, — радить вона. — У ліжку віддавайте йому свою жіночу енергію. Якщо він і далі ненавидітиме сім"ю — його приворожила інша жінка. Приворожені чоловіки часто спиваються або навіть накладають на себе руки. А жінка, яку приворожили, хворіє, народжує нездорових дітей.


"Мій син з"явився на світ 17 травня 1963 року в п"ятницю, після 22 години, — пише пан Іван із Чернігівщини. — Живе матеріально добре, має вищу освіту. Має дружину та 11-річну донечку, відмінницю. Але ходить по чужих жінках. Каже, що шукає своє щастя. Сам хворобливий, часто болить голова. На зміну погоди крутить йому кожна кісточка".

— У вашому синові живуть злі духи, які змушують його ходити до чужих жінок, — зазначає біоенергетик. — Можливо, це дух якоїсь померлої тварини чи людини, наприклад, родича. Цих духів потрібно "витягувати" за допомогою молитви. У народжених зранку душа — чистіша, до неї менше чіпляється навроків і порч. Якщо людина, як і Ваш син, народжена ближче до опівночі, їй потрібно пильнуватися.


"На початку перестройки я працював на крайній Півночі, — пише читач із Луцька. — Брат жив в Україні. Він узяв мені участок під забудову. Я не був прописаний в Україні, тому всі документи брат оформив на себе. Ми побудували хату. Брат раптово помер, але документи переоформити ми не встигли. Його дружина відмовлялася переписувати хату на мене. Через суд я добився правди. Але життя у тій хаті нам немає. У сім"ї з"явилися болячки. Донька, якій уже 35 років, ніяк не вийде заміж".

— Не проклинайте дружину брата, — радить біоенергетик. — Не раджу також звертатися до ворожок. Чаклуни можуть забирати енергію в тих, хто звертається до них.

Зараз ви читаєте новину «У народжених зранку душа чистіша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути