Ексклюзиви
вівторок, 24 жовтня 2017 08:20

У момент аварії стався напад епілепсії

18 серпня цьогоріч у ДТП загинула львів'янка 31-річна Наталія Тріла. На трасі Львів — Краковець її "Опель" протаранив "Мерседес". За його кермом був Петро Димінський, за словами очевидців. Він — власник футбольного клубу "Карпати" й телеканала ZIK. Проте провину на себе взяв охоронець мільйонера Андрій Борщ, 43 роки. На подушці безпеки автомобіля слідів його ДНК не виявили. Димінський після аварії вилетів приватним літаком до швейцарської Женеви. Зі слідством не співпрацює.

У січні 2016-го біля столичного метро Лівобережна 21-річний Станіслав Толстошеєв позашляховиком "Мерседес" в'їхав у фасад стоматологічної клініки. Постраждали вісім осіб, одна жінка загинула. Станіслав — син бізнесмена з міста Дружківка на Донеччині. За дев'ять місяців його визнали неосудним. У момент аварії у Толстошеєва стався напад епілепсії, за висновками експертизи. Кримінальне провадження закрили.

У жовтні 2010-го син екс-прокурора Жовтневого району Дніпропетровська Дмитро Рудь джипом збив на смерть трьох жінок і втік. Його розшукали й затримали. Відбуває шість років за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «У момент аварії стався напад епілепсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути