Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2018 00:40

У горах зрозумів, що закохався

Автор: www.facebook.com / Evgeniy Knysh
  Євген Книш і Людмила Бикова одружилися у Дніпрі. Познайомилися на початку цього року у компанії спільних друзів
Євген Книш і Людмила Бикова одружилися у Дніпрі. Познайомилися на початку цього року у компанії спільних друзів

— Вітання з одруженням від рятівника Євгена Аспаровича із Закарпаття отримали по телефону. Саме він знайшов нас у хатинці для вівчарів. Побажав, щоб наступного разу приїжджали до них кататися на лижах уже втрьох, — каже банкір 34-річний Євген КНИШ. У Дніпрі відгуляв весілля з психотерапевтом Людмилою Биковою, 36 років. Минулої зими поїхали в селище Ясіня Рахівського району на Закарпатті кататися на лижах. У горах заблукали. Три дні провели у хатинці для вівчарів на хребті Урда. Там уперше поцілувалися.

Євген Книш та Людмила Бикова познайомилися 2 січня у компанії спільних друзів. Тоді святкували Новий рік у Карпатах.

— Люда мені одразу сподобалася, — розповідає Євген. — Ми багато часу проводили разом: гуляли і каталися на лижах. Коли роз'їхалися, почали переписуватися у "Фейсбуку". Через півтора місяця запропонував, доки не закінчилася зима, ще раз поїхати в гори. Обрали гірськолижний курорт Драгобрат. Поряд із готелем була низька траса, а нам хотілося покататися на вищій. Власниця закладу розповіла, як до неї дістатися. Та ми повернули не там і заблукали. Йти було важко: снігу намело по пояс, дув сильний вітер. Мій телефон одразу розрядився. Мобільний Люди тримав заряд, але подзвонити вона не могла — покриття не було. Десь о дев'ятій вечора помітили попереду силуети трьох хатинок. В одній із них знайшли два тапчани і буржуйку для приготування їжі. Вирішили заночувати. Було холодно. Щоб зігрітися, обмотувалися целофаном. Із харчів мали по пакетику родзинок і горішків. Воду топили зі снігу.

Наступного дня Людмила і Євген спробували повернутися у готель.

— Почали спускатися вниз, — згадує чоловік. — Кілька годин ішли дорогою, занесеною снігом. Урешті вперлися в річку та змушені були вертатися назад. Коли піднялися до хатинки, були знесилені, але щасливі. Тоді вперше поцілувалися. Згодом знайшли записку: вгорі є місце, де ловить Київстар. Наступного дня подалися туди. Ще не встигли нікого набрати, як пролунав дзвінок. Телефонував слідчий, який нас розшукував. Я встиг гукнути, що ми в хатині вівчарів на хребті Урда. Телефон одразу ж вимкнувся.

За чотири години лижників знайшли рятувальники.

— Почули з вулиці голоси. Відчинили двері і побачили рятувальників у червоній формі, — каже Людмила. — Їхній начальник пожартував: "Тепер ви точно одружитеся". Ми лише посміялися — не знали тоді, що його пророцтво збудеться. Напоїли нас чаєм і нагодували. З'явилися сили, щоб спуститися вниз. Вже з готелю подзвонили рідним. Моя сестра переживала, що нам знадобиться медична допомога. Та попри 30-градусний мороз, ми навіть не застудилися.

Наступного дня закохані роз'їхалися.

— У горах зрозумів, що закохався, — каже Євген. — Жити без Люди вже не міг. Кожні вихідні їздили одне до одного в гості. А через кілька місяців вирішили жити разом. Я погодився переїхати у Дніпро. Люда тримає вдома вісім папуг і двох кроликів. Перевозити домашніх улюбленців до Києва було б проблематично. Коли приїхав до коханої, подарував їй квіти і каблучку. Запропонував одружитися. Вона погодилася. Після одруження Люда взяла моє прізвище.

Зараз ви читаєте новину «У горах зрозумів, що закохався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути