пʼятниця, 14 серпня 2009 07:05

Катерина Бужинська має три шафи одягу

Автор: фото: Наталя Чубенко
  Співачка Катерина Бужинська готує нечасто, але смачно. Хоча, доки жила з батьками, навіть картоплю не вміла чистити. Найбільше любить м’ясо і фарширований перець, який готує її мама Олена
Співачка Катерина Бужинська готує нечасто, але смачно. Хоча, доки жила з батьками, навіть картоплю не вміла чистити. Найбільше любить м’ясо і фарширований перець, який готує її мама Олена

Співачка Катерина Бужинська 13 серпня відзначила 30-річчя. За тиждень до дня народження зустрічаємося в її триповерховій квартирі в Києві. Вона розташована в центральній частині міста, на вул. Боженка. Ліфтом підіймаємося на 14-й поверх. Співачка прочиняє металеві двері. Перевзувається в рожеві домашні капці 35-го розміру.

— Проветрить нужно, — ідучи першим поверхом, прочиняє вікна. По всій квартирі розвішані її фотографії та портрети. Катерина живе в заміському будинку в Кончі-Заспі, із матір"ю та донькою.

Крученими сходами підіймаємося на другий поверх. Там спальня в рожевих тонах.

— Це мрії дитинства — спальня ляльки Барбі, — каже господиня і пригладжує рукою рожеве простирадло. — Ремонт робила сім років тому, дизайном займалася сама. Але з того часу мої смаки змінилися. Заміський будинок має більш строгий інтер"єр. Спальня там повністю з дерева. Недавно придивилася кухню з вітражами. Тепер збираю гроші на неї, бо задорога.

Перед великим дзеркалом поправляє хвилясте волосся. На столику розставлені парфуми.

— Ось ці мені подарував коханий чоловік кілька років тому, — бере в руки флакон у формі серця. — Зараз ними не користуюся, залишила на пам"ять.

Третій поверх квартири — на даху будинку, над ним — скляний купол. Тут облаштований майданчик для гольфа зі штучною травою.

— Часом відпочиваємо тут із друзями. Хоча я не дуже добре граю, — зважує в руці ключку. — Зробила, щоб собака міг тут гуляти, але потім ми переїхали за місто. Аби не пропадала площа, облаштувала гольф-майданчик.

Запрошує на чай до кухні.

— Готую нечасто, але смачно, — хвалиться. — Фірмових страв маю багато — солянка, шарлотка з яблуками, фарширований перець... Хоча, поки жила з батьками, навіть картоплю не вміла чистити. Потім переїхала до Києва. Накупила кулінарних книг. Я люблю поїсти — особливо м"ясо, солодощі. Ні в чому собі не відмовляю, можу навіть торт "Наполеон" на ніч їсти. У мене така фактура, що не гладшаю.

Спортом займаєтеся?

— Ходжу в тренажерну залу, іноді на йогу. Тільки під час вагітності набрала 18 кілограмів. Коли народила доньку — десять кіло зникло зразу. Потім стала активно займатися спортом, перестала на ніч їсти. Плавець Олег Лісогор порадив у басейні за 45 хвилин пропливати два кілометри. За два місяці скинула вісім кілограмів.

Каже, нещодавно вперше коротко обрізала волосся.

Мої колишні залицяльники в шоці — як можна було таке шикарне волосся обрізати?

— Мої колишні залицяльники досі в шоці — як можна було таке шикарне волосся обрізати? — говорить, сідаючи на диван у вітальні. — Але мені з короткою зачіскою комфортніше. Бути блондинкою — це важко і дорого. Перед 30-річчям зрозуміла, що хочу стати іншою. Я зараз досвідчена жінка, яка знає собі ціну. Але разом із тим молода і сексуальна.

Як вплинула на вас криза?

— Економлю тільки на тряпках, — поправляє синю блузку з глибоким декольте. — Три шафи вже й так забиті. І хоч би ще це все носила! А то ж я джинси одягну — і можу два дні в них ходити. Коли мій колишній чоловік побачив, скільки маю взуття, був шокований. Кажу — ну я ж артистка!

Доньці співачки Олені зараз 2,5 року. За нею доглядають бабуся та няня.

— Уже починає всіма керувати. Вона — Козеріг, народилася на Різдво. Любить книги, у нас уже їх сотня в бібліотеці. Улюблений герой — крокодил Гена. Просила мене купити крокодильчика, але, на щастя, зійшлися на лабрадорі. Мабуть, буде ветеринаром чи кінологом, бо любить тварин. Схожа на мене — блондинка з блакитними очима. Але не співає, не помічаю в неї музикального слуху. Якось на концерті до мене підійшла літня жінка. Каже: "Катя, навіщо ви дозволили доньку фотографувати, коли забирали з пологового будинку? Люди ж у нас злі, заздрісні". Я не забобонна, але відтоді доньку не показую.

1,5 року тому Катерина Бужинська розійшлася з пластичним хірургом Володимиром Ростуновим.

— Ми спокійно спілкуємося, із донькою він бачиться. Але в нього нова сім"я, теж мала дитина. Дружина страшенно ревнує.

Маєте коханого?

— Не скажу. А заміж поки що точно не збираюся.

Солянка і домашня ковбаса від Бужинської

Відварюю молоду курочку, додаю лавровий лист, сіль, спеції. Цибулю і моркву обсмажую до золотавого кольору. Дрібно нарізаю картоплю, помідори, солені огірки, м"ясо і ковбасу — бажано 2–3 видів. Далі ще треба посікти гриби, маслини, лимон без шкірки. Це все опускаю в киплячий бульйон. А перед тим, як подати на стіл, додаю зелень.

Ще готую домашню ковбасу. Треба свинину та почеревку нарізати невеликими кубиками. Заправити м"ясну масу спеціями і добре перемішати. Потім залити молоком і поставити це все в холодильник на 12 годин, щоб маринувалося. Витягти, знову перемішати, набити кишку і відправити в духовку на 40 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бужинська має три шафи одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути