Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2012 00:15

У червоній білизні менше хворіють

— Приталені пеньюари, сексуальні панталони й обшиті дорогоцінним камінням бюстгальтери коштують дорожче за деякі марки елітних авто. Таку білизну гріх ховати під одягом. Її треба одягати в особливі дні й для особливих чоловіків, — каже австралійська модель 29-річна Міранда Керр.

Вона з дев'ятьма моделями взяла участь у показі білизни від американського бренду "Вікторія Сікрет" у Нью-Йорку. Вийшла в білому комплекті з чорним мереживом. За плечима мала метрові крила з лебединого пір'я.

Білизна "Вікторія Сікрет" — одна з найдорожчих у світі.

— Після кількох підряд дуже холодних зим виробники почали шити теплу білизну, — каже столичний стиліст Маргарита Соколова. — У бутиках та інтернет-магазинах пропонують утеплені бюстгальтери, трусики і трико, корсети з бавовни й шерсті. Теплозберігаюча білизна не дає тілу переохолоджуватися. Вологовідштовхуюча — зручна для занять зимовими видами спорту. Вона не вбирає піт, а виводить його через тканину, не залишається запаху.

У інтернет-магазині зимовий комплект коштує 150-800 грн. Навесні навіть дорогу термобілизну розпродують по 100-200 грн.

— Перед покупкою термобілизну треба поміряти. Вона має бути на розмір більше, ніж зазвичай. Краще — безшовного покрою. Тоді буде непомітна навіть під приталеним одягом. Її вбирають під вузьку спідницю.

Бразильська модель 31-річна Адріана Ліма вийшла у шкіряному бюстгальтері. Позаторік вона отримала статус найкрасивішої жінки планети. За участь у показах "Вікторія Сікрет" щороку заробляє $7-8 млн.

— Білизна з тонкої шкіри додає жіночому образу сексуальності, — каже столичний консультант Андрій Крикота. — Смаглявим жінкам пасуватиме будь-який колір. Дівчатам із блідою шкірою краще носити пастельні тони. У морозні дні стає популярна червона білизна. Торік британські вчені довели, що жінки в червоних трусах стійкіші до застуд і вірусних захворювань. Серед популярних моделей — ліфчики з половинними чашечками, які закривають груди на 70-75 відсотків. І комбідреси, обшиті рюшами та мереживом.

Завершила показ бразилійка Алессандра Амбросіо у бюстгальтері за $ 2,5 млн. Його прикрашають п'ять тисяч діамантів, сапфірів, рубінів і аметистів, а також 18-каратне жовте і рожеве золото. В інтернеті показ переглянули вісім мільйонів користувачів. Частину грошей від проданих комплектів пожертвують американцям, які постраждали від урагану "Сенді".

Зараз ви читаєте новину «У червоній білизні менше хворіють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути