середа, 27 січня 2010 07:42

Травесті Монро показала оголені груди

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Співак Віктор Павлік у столичному клубі ”Помада” торкається грудей травесті-діви Монро на фотографії. На ній вона зображена манекеном
Співак Віктор Павлік у столичному клубі ”Помада” торкається грудей травесті-діви Монро на фотографії. На ній вона зображена манекеном

13 січня травесті-діва Монро — киянин Олександр — у столичному клубі "Помада" відзначив 32-річчя. Презентував календар на 2010 рік, до якого ввійшли його 13 знімків.

— Календар вийшов  геніальним, тому що я неперевершена актриса і баба, — кричить Монро до гостей, бо мікрофон зламаний. — Побачила в Інтернеті, що співачка Кайлі Міноуґ 10 років робить календарі зі своїм зображенням. Такі в"ялі фотографії. У мене вдома валом речей. Подумала, що їх вистачить, аби друкувати календарі 20 років.

У календарі 13 місяців. Монро на фото в образі Снігової королеви, гейші, співачки Алли Пугачової, дівчини-ґотки. На останньому аркуші на 13-й місяць — лиса, із голими грудьми. Знімки оброблені фотошопом.

— Я тут схожа на манекен: зверху красива, а всередині порожня. Мене так сприймають. 13-й місяць назвала місяцем Монро. Зробила собі подарунок.

Хлопці з підфарбованими очима розносять коктейль "Кривава Мері". Клуб "Помада" полюбляють геї.

Дехто не вірить, що я народилася мужиком

— За що я люблю Сашку, що він думки конструктивно викладає, — шепоче знайомому чоловік із довгим білявим волоссям. — Цей його жіночий образ напускний, щоби піаритися і гроші заробляти.

— У день мого народження Венера закрила Марс. Звідти моє  жіноче начало, — заперечує Монро. — Дехто не вірить, що я народилася мужиком. Дивуються, що в чоловіка може бути така прекрасна фігура, довгі ноги й гладенька шкіра.

Обнімає співачку Оксі, щось нашіптує їй на вухо.

— Оксі недавно зняла чотири лімузини, запросила найближчих друзів і возила по найкращих клубах. Кожен отримав від неї набір справжнього тусовщика: презерватив, одноразові трусики й сигарети.

Співак 43-річний Віктор Павлік обережно торкається голих грудей Монро на фотографії. Бризкає на них подарунком — власним парфумом Viktor Pavlik.

Зараз ви читаєте новину «Травесті Монро показала оголені груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути