Ексклюзиви
середа, 07 березня 2012 06:00

Торік Кембелл оголосила про закінчення своєї кар'єри

Автор: фото: REUTERS/Max Rossi
 

Британська модель 41-річна Наомі Кембелл одягла вечірню сукню від італійського дизайнера Роберто Каваллі під час показу його колекції осінь-зима-2012 у Мілані. Торік на Паризькому тижні моди Кембелл оголосила про закінчення своєї кар'єри.

— Каваллі — мій улюблений дизайнер, — каже Наомі. — Його сукні зі шкіри пітона і міні-спідниці з крокодила перевернули весь модний світ. Заради нього я повернулася на подіум, бо відмовити Роберто не могла. Перед участю в його показі я навіть не цікавилася своїм гонораром. На презентації колекції Каваллі готова виходити і за 30 років. Йому тоді буде 100, а мені — 70.

За вихід на подіум Кембелл отримує від $100 тис.

— Я повертаю у моду блискітки і блискуче каміння, коричневий і темно-зелений кольори, кокетливе міні і сукні грецького стилю, — розповідає 71-річний Роберто Каваллі. — Плаття шив із шовку, оксамиту, мережива та шифону. Окремі деталі оздоблював шкіряними вставками — з крокодила, пітона та норки. Більшість суконь мають V-подібний виріз. Він може сягати пупка і трохи відкривати груди. Подіум прикрасив пелюстками із 40 тисяч троянд. Жінка у сукні за 20 тисяч доларів не може ходити по підлозі.

Зараз ви читаєте новину «Торік Кембелл оголосила про закінчення своєї кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути