понеділок, 22 грудня 2008 17:06

Тіна Кароль показала нову зачіску, а Галліна - маленьку донечку (ФОТО)
6

Поки співачка Євгенія Власова виступала, її 4-річна донька Ніна плакала і просилася додому. Дівчинку налякав музичний продюсер Володимир Бебешко, який за лаштунками кинувся обійматися з Власовою
Фото: фото: Наталя ЧУБЕНКО
Таїсія Повалій на новорічні свята не виступатиме. Каже, що за концерти пропонують ”зовсім невеликі гроші”
Співачка Настя Каменських уважає 2008-й найуспішнішим роком
Співачці Галліні допомагає доглядати доньку Софію мама Галина Олексіївна
Співачка Тіна Кароль Новий рік зустріне концертом в Одесі. Поїде туди разом із чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

Концерт "Кращі пісні року" влаштувала в палаці "Україна" компанія "Арт-м"юзік". Запросили майже 40 українських і російських виконавців. Продюсер проекту Олена Мозгова переконує, що гонорарів артистам не платили. Телеверсію "Кращих пісень" покажуть Новорічної ночі на телеканалі ICTV.

За лаштунками — людно. На стільцях попід вікнами розкидані новорічні гірлянди та серпантин. Артисти по черзі підходять до імпровізованої ялинки, вітають зі святами телеглядачів. Замість шампанського в їхніх келихах солодка вода "Живчик".

Першою за лаштунками з"являється співачка Галліна, 32 роки. Тримає доньку Софію. 4 грудня дівчинці виповнився рік. Артистка розповідає, що в дитинстві мала три новорічні костюми.

— Була Сніжинкою, Червоною Шапочкою та індіанкою. Костюми шили мама й тьотя, красиво оздоблювали шовком, мереживом, — поправляє чорний капелюшок. — Хотіла на новорічні свята за кордон поїхати, але друзі не дозволили, бо збираються до мене в гості.

Софія сидить на руках у матері співачки Галини Олександрівни. Дівчинка тягне руки до Галліни, невдоволено кривиться.

— Мама на работе, подожди немного, — заспокоює Софію бабуся.

Хотіла на свята за кордон поїхати, але друзі не дозволили

Через фойє швидко проходять репер Потап і Настя Каменських. Співачка гордовито роззирається, розмовляє неохоче. В артистів цікавляться, чи вони знають свій гороскоп на майбутній рік.

— Та Тільці в гороскопи не вірять! — гучно регоче Потап.

Співак 23-річний Віталій Козловський обіцяє Новорічної ночі вбратися в костюм бика. За східним календарем 2009-й — рік Жовтого бика.

— Ріжки мені пасуватимуть, — сміється. — Подарунків від Діда Мороза не чекаю — у мене все є. Головне, що цього року нарешті купив квартиру. Ще б тепер будинок десь за містом — невеликий, двоповерховий.


Біля сцени співачка Євгенія Власова, 29 років, поправляє зачіску 4-річній доньці Ніні.

— Мам, выступать! — дівчинка тягне Власову до сцени.

— Ты мой главный продюсер, — обіймає Ніну співачка.

До Власової кидається з обіймами музичний продюсер Володимир Бебешко. Ніна лякається, починає хлипати.

— Уберите пьяного отсюда, — жартома гукає до Бебешка чоловік Таїсії Повалій, продюсер Ігор Ліхута.

Дівчинка починає вередувати, хлипає.

— Не любить, коли її фотографують, — зітхає матір Власової 50-річна Галина Анатоліївна. — Женя в дитинстві була спокійнішою. У першому класі віддали її до шкільного хору. Потім сама пішла в ансамбль "Солнышко", де займалися колись Іра Білик, Таня Овсієнко. За два місяці стала там солісткою. Мала двох подружок, а вони відтоді перестали з нею приятелювати — позаздрили... Я й не знала, що донька співає. Заняття проводили далеко від нашого будинку — переживала, як це дитина сама ходитиме. Женя казала, що йде гуляти на дитячий майданчик, і йшла співати.

— Я хочу уехать домой! — тупцяє ногами Ніна.

— Солнышко, маме нужно выступить, — вгамовує її Галина Анатоліївна. Каже, що допомагає доньці доглядати дитину. — Два роки була в нас няня Валя. Жінка приїхала із Хмельницької області, розмовляла суржиком — одне слово українською, одне російською. Як почули, що Ніна стала говорити слово "піндічок" — не розуміли, що це таке. Виявилося, няня так називала кришталеву підвіску. Мусили її звільнити, хоча вона хороша жінка, досвідчена.

23-річну співачку Тіну Кароль за лаштунками супроводжує охоронець. 18 листопада вона народила сина Веніаміна. За три тижні після пологів з"явилася на сцені. Співачка підрізала волосся, помітно схудла.

— Я чудово почуваюся, — запевняє. — Вагітність — це ж не хвороба.

Екс-учасниця гурту "Віа Гра" 25-річна Вєра Брежнєва веде концерт разом із Людмилою Харів і Олександром Єрьоменком. Співачка вбрана в тісну сукню з голими плечами. Часто поправляє корсет на грудях, який сповзає.

— Новий рік зустрічатиму за кордоном, — зізнається. — Доньці приготувала іграшки й костюм для східних танців. Що попросила би в Діда Мороза? Щастя мішок!

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль показала нову зачіску, а Галліна - маленьку донечку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути