понеділок, 29 грудня 2008 20:19

Тетяна Рамус спить не менше десяти годин

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Кінохлопавку з написом ”Юніверсал Студіоз” телеведучій  Тетяні Рамус чотири роки тому подарувала молодша сестра Ірина
Кінохлопавку з написом ”Юніверсал Студіоз” телеведучій Тетяні Рамус чотири роки тому подарувала молодша сестра Ірина

Телеведучу 28-річну Тетяну Рамус очікуємо в офісі компанії "Нота Бене Продакшн" на Печерську в Києві. Адміністратор Катерина просить одягти на ноги поліетиленові бахіли. Пояснює, що білий ковролін у кабінеті Рамус легко брудниться. Тетяна з"являється за півгодини.

— Дизайн розробляла сама, — хвалиться кокетливо. — Хотіла створити на роботі домашню атмосферу. У працівників тут немає робочого графіку, але йти раніше додому не поспішають.

Посеред найбільшої кімнати офісу — знімальний майданчик програми "Зверни увагу". У стіну навпроти вмонтовано міні-гримерку з великим освітленим дзеркалом.

— Багато відомих людей тут наводили красу, — зазирає у дзеркало Тетяна. — Приміром, Діана Дорожкіна. Результатом залишилась задоволена.

На стінах одна навпроти одної — дві абстрактні картини художниці Оксани Мась. У стіні — великий акваріум.

— Хотіла, щоб робоче приміщення щось оживляло, — кидає рибкам трохи корму. — Ідея з котами, собаками чи папугами відпала одразу. У нас усі розмовляють одночасно, тому потрібні були мовчазні створіння.

На поличках розставлені кольорові фото в рамках. На одній із них — Рамус із гімнасткою Лілією Подкопаєвою. На інших знімках — донька телеведучої Ганна. Кілька тижнів тому їй виповнилося 5 років.

— Жодне інше свято не відзначаємо так весело, — вмощується на краєчок дивана. Просить помічницю принести зелений чай. — Подарували Ані акваріум із золотою рибкою. Чоловік (бізнесмен Ігор Воронов, 43 роки. — "ГПУ") має традицію — зранку першим із квітами вітати дочку. Анічка — вилитий тато! Іноді аж обурююся: я ж народжувала,  а вона так на батька схожа! Характер від нас узяла наполовину. Ігор стриманий, я — емоційна.

Як донька реагує, коли бачить маму по телевізору?

— Жодних бурхливих емоцій, — відпиває чаю. — Більше реагує на теми програми. Недавно каже мені: "Не піднімайте більше цю тему, вона якась страшна". Учора ходили до стоматолога. Коли лікар почув, що донька вживає слово "анестезія", був шокований.

Тетяна Рамус у 14 років працювала моделлю.

— Мені пропонували їхати за кордон у модельні агентства. Тоді будь-яка закордонна поїздка була як свято, а я відмовилася, бо не хотіла залишитися без друзів. Батьки не лякалися того, що працюю моделлю. Усі мої фотозйомки були пристойні. Але освіту отримала юридичну — це, мабуть, єдиний стереотип, якого в житті дотрималася. Після виходу першої моєї програми "М-Стиль" зрозуміла, що юристом не буду. Хоча про кар"єру телеведучої не мріяла — рівнятися не було на кого.

Батьки телеведучої Олег Васильович й Алла Олександрівна на пенсії. 23-річна сестра Ірина займається ресторанним бізнесом.

Із бізнесменом Ігорем Вороновим Тетяна познайомилася у 17 з половиною років.

Лікар почув, що донька вживає слово "анестезія"

— Із першого погляду мені сподобався, — згадує. — Це з розряду того, коли дивишся — і розумієш: твоя людина! Майже одразу почали жити разом, 3 лютого відзначатимемо одинадцяту річницю. Гучних гулянь у цей день ніколи не влаштовуємо, залишаємось удвох.

Від першого шлюбу Воронов має 18-річну доньку Юлію. Питаю, чи не ревнує до батька.

— А нам нічого ділити — Ігор усім приділяє увагу, — відмахується Тетяна. — Навпаки, я для Юлі завжди була як старша подруга. Коли ходила вагітною, Юля сиділа зі мною вдома.

Чоловікові готуєте?

— У цьому немає потреби, бо харчуємося в ресторанах. Удома займаюся тільки інтер"єром. Постійно щось змінюю, прикрашаю. Ігор каже, що половину речей в будинку треба поміняти-викинути, а я намагаюся ще більше додати, — пригладжує біляве волосся, зібране в "хвостик".

Як слідкуєте за зовнішністю?

— Сплю не менше десяти годин. У салони краси і тренажерні зали ходжу нерегулярно. Їм що захочу. Тетяна майже не нафарбована, губи підведені прозорим блиском. — Калорії спалюю емоціями — і хорошими, й поганими.

Наостанок каже, що на відпочинок часу майже немає.

— Після Нового року видаватиму журнал, де будуть корисні адреси до будь-якої теми. Недавно  потрапила в неприємну ситуацію — в Туреччині не могла знайти консульства України. Росії — будь ласка, а України — немає! Доки знайшла, півгодини витратила.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Рамус спить не менше десяти годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути