Ексклюзиви
вівторок, 16 січня 2018 06:50

"Страшно було, що в кімнаті стоять шість трун"

В Івано-Франківську кремували тіла поетеси й психолога 39-річної Оксани Гордієнко, її чоловіка Сергія, 27 років, і чотирьох дітей — 14-річної Ївги, Огнезара, 10 років, 3-річної Ведани й Тівери, 3 місяці. Родина отруїлася чадним газом у своїй квартирі.

— Тіла кремували, бо цього хотіли Оксана й Сергій, — розповідає подруга родини 34-річна Людмила Лінник. — Страшно було, що в кімнаті стоять шість трун. Та відчай не охопив. Обряд прощання був дуже світлий.

Оксана Гордієнко працювала арт-директором книгарні "Є". Була відомою в місті цілителькою. Сергій був засновником психотерапевтичної майстерні "Диво Явір". Працював із дітьми.

— Оксану всі називали Русаною за старослов'янськими традиціями, які відроджувала. Сергія кликали Вогнезаром, — каже Людмила Лінник. — Народили двох спільних дітей. Разом виховували доньку й сина Оксани від першого шлюбу. У Сергія були з ними дуже теплі стосунки. Хоч подружжя мало велику різницю у віці, це їм не заважало. Були самодостатні, довіряли одне одному. Дружна родина. Часто їздили на природу до місць сили.

Загибель сім'ї розслідує поліція. Попередня причина трагедії — неправильно введений в експлуатацію газовий котел, який установив їхній сусід.

Зараз ви читаєте новину «"Страшно було, що в кімнаті стоять шість трун"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути