Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 18:58

"Сон не бере, поки не розгадаю судоку"

"Доброго здоров"я! Я, Степа Віра Захарівна — пенсіонерка. Маю вищу освіту. За фахом учитель фізики та праці. 20 років працювала вихователем групи продовженого дня. На групі діти любили виготовляти сувеніри із соломи. Вела ляльковий театр. Перенесла жахливу хворобу. Мала II групу інвалідності. Приснився сон, як вилікуватися. Через рік я мала III групу, а ще через рік я вже не мала ніякої інвалідності. Дуже люблю розгадувати судоку. В селі роботи хватає. Живу сама, худоби повно. Та не ляжу спати, доки не перечитаю вашу газету. І сон не бере, доки не розгадаю судоку. Всі до одного розгадую".

Віра Захарівна Степа із села Курінь Бахмацького району Чернігівської області стала переможницею конкурсу судоку й виграла 50 грн. Згодом редакція отримала від неї ще одного листа.

"Одержала газету й очам своїм не повірила, — ділиться враженнями жінка. — Я стала переможницею конкурсу судоку. Була дуже рада, коли прочитала свою фамілію у списку переможців. Приїжджайте до мене в гості. Прийму як рідних дітей і в дорогу дам. А ще, по правді скажу, що я хочу взяти участь у конкурсі "Виграй 500 грн". Напишіть, де ваша редакція знаходиться, в якому районі. Я хочу приїхати і привезти могорич, гостинців за перемогу у конкурсі судоку. Якби ви знали, яку радість для мене зробили. Я наче на десятому небі від радості. Всі мене вітають на вулиці".

Від редакції: Шановна Віро Захарівно! Ми вам дякуємо за добрі слова, раді, що цей конкурс приносить вам задоволення.

Зараз ви читаєте новину «"Сон не бере, поки не розгадаю судоку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути