Ексклюзиви
неділя, 08 липня 2007 14:07

Шон Карр випив 10 літрів пива

Автор: фото: УКРІНФОРМ
  Женя Тимошенко приїхала на вечірку на честь презентації альбому свого чоловіка Шона Карра о першій годині ночі
Женя Тимошенко приїхала на вечірку на честь презентації альбому свого чоловіка Шона Карра о першій годині ночі

На столичному кораблі-ресторані "Рівер палац" зять Юлії Тимошенко, рокер Шон Карр, 37 років, презентував свій новий альбом — "Біґ фіш" (велика риба). Його дружина, 26-річна Женя Тимошенко спізнилася на концерт.

Перед початком усім роздають нові диски Шона Карра й безкоштовно наливають пиво. Гості вмощуються в кріслах, палять і дивляться на годинники. Організаторка Олена Корнєєва каже в мікрофон, що Шон застряг у пробці.

Співак заходить до "Рівер палацу" за півгодини в потертому шкіряному піджаку з сумкою через плече. Його зупиняють два охоронці.

— Если хотите зайти в казино, сдайте вещи!— каже старший.

Рокер усміхається й говорить англійською, що не розуміє чого від нього хочуть.

— Во красавец, ниче не понимает. Взял бы хоть переводчика, — обурюється охоронець.

Назустріч поспішає Корнєєва. Вона пояснює, що це — Шон Карр, і його треба пропустити. Охоронець неохоче відходить убік. Шон проходить до зали. Йому назустріч вибігають 25-річні рокери —  Андрій та Сергій Булави. Чоловіки обнімаються й утрьох ідуть до барної стійки.

Шон каже, що альбом записав рік тому.

— Працював тиждень. За цей час я випив десять літрів пива й випалив блок цигарок.

Розповідає, що на творчу працю його надихнули шахтарі.

— Я був у Донецьку, спускався в шахту. Мене приголомшили там умови:  темно, сиро, обладнання застаріле. Створив хор із шахтарів, і ми  разом записали пісню "Пропащі друзі". Хоч вони й не професіонали, але вийшло непогано. Восени я поїду з туром по Україні. Усі гроші, які зберу, передам донецьким друзям.

Рокер барабанить пальцями по столу, запитує себе англійською:

— Де Женя?— дістає мобілку, набирає номер дружини. Мовчки слухає довгі гудки.

Сергій Булава розповідає, як познайомився з Шоном.

Осадча запитує, де він купив свої чоботи

— Це було на фестивалі в Харкові наприкінці травня. Ми співали на великій сцені посеред міста. Потім за лаштунками зустріли Шона та Женю, вони сиділи в кріслах і пили пиво.

— Нас покликала Женя: "Хлопці, ходіть сюди. Мій чоловік хоче з вами познайомитись", — перериває брата Андрій. — Ми тоді не знали, що вони родичі Юлі.

Шон із дружиною й брати Булави до ранку висіли в харківському нічному клубі. Доїхали туди на "тойоті", якою керувала Женя. Про те, що тусувалися з родичами Тимошенко, дізналися за кілька днів.

— Один друг, який знається на політиці, побачив нашу з Шоном та Женею фотку в Інтернеті, й переказав, — каже Андрій. — Шон лишив мені свій мобільний, але я не дзвонив. За півтора місяця він подзвонив сам і запросив на презентацію.

До столика підходить коротко пострижена з пофарбованим в чорне волоссям телеведуча Катя Осадча. Вона намагається присісти поряд із Шоном, але той не посувається. Осадча підводиться, ставить руки в боки й запитує англійською, де він купив свої чоботи.

— У Грузії, — відповідає він, закурюючи цигарку. — Ми з Женею вибралися в торговий комплекс. Хотіли купити сувеніри друзям, але забрели у відділ ковбойських і військових речей. Усі гроші витратили на себе. Я купив чоботи, а Женя ковбойський капелюх і шкіряні браслети.

Шон каже, Женя написала есемеску, що потрапила в пробку.

— Вона просила починати концерт без неї, — пояснює.

Кілька хвилин у залі голосно лунає музика гурту "Ді-Ві-Ес". Дві жінки швидко вибігають, затуляючи вуха долонями. Брати Булави, Корнєєва та Шон танцюють.

О першій ночі на порозі "Рівер палацу" з"являється Женя Тимошенко у чорній сукні від "Dolce&Gabbana". Вона посилає всім повітряні поцілунки. Каже, що вдруге за липень ночує на кораблі.

— На початку липня ми святкували на кораблі день народження мого батька Олександра. Я довго фарбувалась, а потім ми заїхали на Андріївський узвіз вибирати подарунок, тому спізнилися на півгодини. Мама сказала, що корабель не відчалить, доки ми не приїдемо.

Дискотека в "Рівер палаці" триває до третьої ночі. Після концерту Женя та Шон попідруки йдуть до чорної "тойоти". Олена Корнєєва проводить гостей на набережну, де стоїть десять припаркованих таксі.

Зараз ви читаєте новину «Шон Карр випив 10 літрів пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути