пʼятниця, 21 жовтня 2011 07:30

Сніжана Онопко виходить заміж за донецького бізнесмена

24-річна модель Сніжана Онопко виходить заміж за донецького бізнесмена Миколу Щура. Її вважають найпрестижнішою нареченою в Україні. Пара зустрічалася 10 місяців. Весілля має відбутися найближчим часом.

— Ми вже купили обручки, і як тільки в мене буде вільний час, відразу одружимось. Я не хочу особливого святкування, бо весіль не люблю. Навіть не хочу весільної сукні, — каже Сніжана. — Микола вже знайомий із моєю родиною. Їздив із мамою і братом відпочивати в Туреччину. Я до них змогла прилетіти лише на п'ять днів. Там він і попросив моєї руки в мами. З його батьками я ще незнайома, бо не маю часу летіти до Донецька. Знаю лише його сестру.

Будинок родини Щурів, імовірно, розташований на донецькій вул. Калініна. Цей приватний сектор із дорогими особняками називають "вулицею Дем'яна Бідного". Двоповерховий будинок із червоної цегли, вкритий червоним керамічним дахом. Перед особняком ростуть високі ялини і квіти. Помешкання займає площу трьох-чотирьох земельних ділянок по 15 соток. Особняки в цьому районі коштують від $1млн, за даними донецьких агентств нерухомості. Кажуть, колись там жив спортсмен Сергій Бубка та директор страхової компанії "АСКА".

— У цьому цегляному будинку сравді живе дядя Вова і в нього справді є син Коля. Йому десь за 25 років. Але його я тут не бачив вже кілька років, — каже перехожий. Називатися не хоче.

Раніше Микола Щур зустрічався з екс-моделлю 37-річною Наталією Вороною. Кажуть, пара розійшлася через різницю у віці. Наталя була у шлюбі з "регіоналом" Нестором Шуфричем та п'ять років зустрічалася з футболістом Кахою Каладзе.

Сніжана Онопко познайомилася з ним у столичному ресторані "Ікра".

— Ми часто з Миколою зустрічалися в спільних компаніях, але ніколи не спілкувалися. Якось із подружками сиділа в ресторані, а за сусіднім столиком був він. Так уважно дивився, що мені стало незручно, і я поїхала. Доки їхала, він подзвонив на мобільний і запросив на побачення. Я погодилась. Найцікавіше, що спізнилася на 40 хвилин. Ніяк не могла вирішити, йти чи ні. Ми мило поспілкувались і розійшлися в різні боки. Потім зустрілись знову і зрозуміли, що жити одне без одного не хочемо.

Півтора року тому Онопко розійшлася зі столичним мільйонером Олександром Онищенком. Він має кінний клуб, його називають "найбагатшим конярем України". Кілька разів переносили та скасовували дату весілля. Їхній роман тривав рік. Перед тим у неї був п'ятирічний роман із молдовським бізнесменом. Він також пропонував Сніжані вийти за нього.

Торік пліткували, що Онопко зустрічається із нардепом Олегом Ляшком.

— Ми зі Сніжаною познайомилися в літаку. Це були приятельські стосунки. Вона надто самовпевнена й пихата, любить багатих чоловіків. Я, по її мірках, бідняк, — каже депутат.

— Мужчина має бути при грошах. Бідних я не поважаю. Недарма в народі кажуть: "Якщо ти такий розумний, то чому бідний", — говорить Сніжана.

Онопко одна з найдорожчих моделей світу. За вихід на подіум бере 20 тис. євро. Кілька разів з'являлася на обкладинках журналу "Воґ". Є обличчям брендів "Дольче і Ґаббана" та Карла Лаґерфельда. Більшість часу проводить у Парижі, де має квартиру. До роману з Миколою Щуром збиралася перебратися туди назавжди. У Києві їздить автівкою "Бентлі". Любить коштовні прикраси й годинники.

— А ще я люблю носити звичайні джинси, майки, футболки та піджаки. Сукні та спідниці одягаю лише на подіумі.

Її прославив американський фотограф Стівен Мейзел.

— У 15 років я мала невдалу спробу стати моделлю в Японії. Поставила на цій кар'єрі хрест. А за кілька років мене запросили на роботу в одне нью-йоркське агентство, де працювали Лінда Євангеліста й Наталя Водянова. Я подумала: "Якщо не складеться кар'єра, то хоч Америку побачу". Там мене помітив Стівен, завдяки йому я знялася в рекламних компаніях "Дольче і Ґаббана" та "Прада".

15 жовтня на Українському тижні моди Сніжана Онопко відкривала показ дизайнера Андре Тана. Вийшла в білій сукні, яку відмовилася одягти Періс Хілтон, бо в платті був оголений живіт.

— Сніжана дуже проста дівчина. Колись часто водила мене за лаштунки майже до всіх світових дизайнерів. 2007-го, коли я тільки починав кар'єру, безкоштовно продефілювала на моєму показі. Цього разу я їй теж не платив, а подарував сукню з нової колекції, — каже дизайнер Андре Тан. — На показі я його не бачив. Мені здається, він узагалі такого не любить.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Онопко виходить заміж за донецького бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути