Ексклюзиви
вівторок, 02 липня 2019 00:45

Школяр заробляє 540 тисяч гривень

Півтора року тому школяр 14-річний Томмі ХОВАРД із Великої Британії відкрив іграшкову он-лайн крамницю на сайті "іБей". За рік заробляє 15 тис. фунтів стерлінгів — понад 540 тис. грн.

Продавати товари через інтернет хлопець почав 2015-го.

— Молодший брат попросив на день народження іграшковий пістолет, що стріляє гумовими кульками, — розповідає Томмі. — У магазинах він коштує недешево. Я прикинув: можна заробити, якщо купити партію пістолетів оптом. Та на це були потрібні гроші, а стартового капіталу я не мав. Щоб заробити, продавав яйця з батьківської ферми. Доклав ще заощадження і зміг купити партію іграшкової зброї. Збував її на сайтах безкоштовних оголошень. За три місяці відбив укладені гроші. Прибуток витратив на нову партію товару. Усього продав тисячу пістолетів, а потім вирішив виходити на вищий рівень.

Хлопець зареєструвався на сайті "іБей". Поступово розширив асортимент до понад 1000 видів іграшок.

— Спочатку постачальники не сприймали мене серйозно, тому довелося звертатися по допомогу до батька, — продовжує. — Торік у березні моя мрія нарешті здійснилася — я почав продавати товари в особистому он-лайн магазині. Склад облаштував у доїльному залі на фермі батьків. Зі школи повертаюся о 16:00. Переглядаю замовлення, пакую посилки і відвожу їх місцевому листоноші на велосипеді. Іграшки в мене замовляють люди із понад 70 країн. Найбільшою популярністю користуються мильні бульбашки, кінетичний пісок та іграшкові пістолети. Друзі часто запрошують пограти у футбол чи комп'ютерні ігри. Відмовляюся, бо маю серйозніші справи.

Зараз ви читаєте новину «Школяр заробляє 540 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути