вівторок, 04 жовтня 2016 06:05

Школяр повісився після уроків

Автор: ФОТО З САЙТА www.facebook.сom
  Даніель Йозеф Фітцпатрік навчався в католицькій школі Нью-Йорка, США
Даніель Йозеф Фітцпатрік навчався в католицькій школі Нью-Йорка, США

"Був товстенький, вчився погано, не був такий крутий, як інші хлопці. Через це однокласники постійно знущалися з мене. Ентоні зривався найбільше. Разом із Джоном, Марко і Хосе не раз били. Якось Джон зламав мені мізинець. Учителі нічого не робили, аби зупинити їхню агресію. Далі так жити не можу. Я здаюся", — написав у передсмертній записці 13-річний Даніель Йозеф Фітц­патрік з американського Нью-Йорка. 11 серпня після уроків повісився на власному паску.

Листа хлопця в "Фейсбуку" оприлюднив його батько Даніель Фітцпатрік. Працює механіком на заводі. З дружиною Маурін мають ще старшу доньку 17-річну Емілі.

"Ми досі не можемо оговтатися після втрати сина, — пише Даніель. — Вирішили, світ має знати правду про його смерть. Денні навчався у шостому класі католицької школи. Ми знали про його проблеми. Не раз говорили про це із вчителями і директором. Але вони не ставилися до проблеми серйозно.

Його кривдників не зможу пробачити. Не знаю, як батьки будуть обіймати тих хлопців. Ці малі монстри відібрали в мене щастя обіймати сина".

Зараз ви читаєте новину «Школяр повісився після уроків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути