вівторок, 03 липня 2007 17:51

Син Золотухіна повісився

Син російського актора Валерія Золотухіна Сергій, 27 років, повісився в Москві у власній квартирі на гаку від люстри. Передсмертної записки не залишив. Першою побачила самогубцю його дівчина Катерина. Вона викликала міліцію і подзвонила батькам хлопця — Валерію та Тамарі. Золотухін-старший недавно виписався з лікарні. Місяць тому він потрапив під власну машину — не поставив її на "ручник", і зламав ногу.

Напередодні Сергій розмовляв з батьками, вони нічого не запідозрили. Чоловік займався музикою: грав на фортепіано, гітарі. Захопився джазом, працював по десять годин на день, нічого не їв. Якось він потрапив до лікарні через виснаження. Аби змінити життя, вирішив стати режисером рекламних роликів, але невдовзі кинув навчання. Згодом Сергій познайомився з бас-гітаристом гурту "Мертвые дельфины" Олександром Помараєвим. Той запросив його до гурту грати на барабанах.

— Минулої п"ятниці в нас був концерт, — розповідає Помараєв. — Ми домовилися про наступну репетицію і розійшлися.

Олександр каже, що Сергій був неврівноваженим.

— Перед кожним днем народження, 20 серпня, в нього починався психоз. Сергій дуже нервував. А може, його підштовхнуло до самогубства те, що "Мертвые дельфины" не мали великого успіху.

У Валерія Золотухіна залишилося двоє синів — 37-річний Денис від першого шлюбу з актрисою Ніною Шацькою та позашлюбний 2-річний Іван від акторки Ірини Ліндт.

Зараз ви читаєте новину «Син Золотухіна повісився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути