четвер, 15 травня 2008 19:02

Син став інвалідом за два дні

"Була в мене благополучна сім"я: чоловік, син і я, — розповідає Ольга Марчук з Івано-Франківська. — Жили в злагоді, по-християнськи, аж поки біда не прийшла. У березні 2007 року раптово захворів син Михайло, 24 роки, студент університету нафти і газу. Заболіла спина, а за два дні паралізувало кінцівки, органи малого тазу. Прооперували в обласній клінічній лікарні. Операція тривала сім годин. Нам пообіцяли, що син стане на ноги.

У вересні 2007-го мій чоловік Володимир від усього пережитого у віці 56 років помер від інфаркту. Син перебуває в депресії ще й досі. Живемо на синову пенсію 420 гривень і на моїх 8 гривень по догляду за ним.

Син потребує тривалого і дорогого лікування, в нього стали хворі нирки. Йому потрібна реабілітація в місті Саки в Криму. Путівка коштує 10 тисяч гривень, а коштів немає, бо все пішло на лікування, операцію, похорон чоловіка, вже багато грошей напозичалася. У сина діагноз: "Зона мієломації в спинному мозку на рівні THS. Набряк спинного мозку на рівні THS донизу".

Опублікуйте мого листа, може, добрі люди допоможуть нам на лікування і на путівку, бо в відділі соцзахисту велика черга на путівки і одержати нереально, а реабілітація йому потрібна вже сьогодні.


Реквізити:

ІФОД "Райффайзен банк "Аваль"

МФО 336462

Код 3100303333

Рахунок одержувача

262 5320969

Марчук Михайло Володимирович

Призначення для зарахування на рахунок N 0481243300 для Марчук М.В."

Зараз ви читаєте новину «Син став інвалідом за два дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути