вівторок, 02 липня 2013 00:45

Син Клочкової плутає діда з батьком

Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання 30-річна Яна Клочкова із сином Олександром решту літа житиме в Криму. Торік купила трикімнатку в курортному селищі Гурзуф. Заплатила понад півмільйона гривень.

— Всегда любила Крым из-за воздуха и гор больше всяких турций и египтов. Сервис здесь не самый лучший, но я не обращаю на это внимания, — розказує Яна телефоном. — З собою ми взяли нашого улюбленого померанського шпіца Єву. Вони з Сашею нерозлучні. В Києві залишилися двоє котів, Афіна і Пекін. Їх годують мої батьки.

21 червня Олександрові виповнилося 3 роки. Мати влаштувала вечірку. Запросила дітей своїх подружок, батьків та тітку з Дубая. Синові подарувала червону дитячу автівку-кабріолет на батарейках із мультфільму "Тачки". Батька хлопчика, грузинського бізнесмена Левана Ростошвілі, на святі не було. Він приїхав за кілька днів. Із Яною розійшовся після народження дитини.

— Леван рідко бачить сина. Його дід частіше навідується до онука. Тому Саша плутає його з батьком, — неохоче каже Яна і переводить розмову. — Син долає 25-метровий басейн. Учила плавати його із трьох тижнів у ванній. Коли виповнилося три місяці, перевела в басейн. А торік навчила пірнати. Кидала на дно басейну іграшки, а він занурювався, щоб дістати. Тепер дістає мені з дна моря камінці. Цілу годину так плаває.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Син Клочкової плутає діда з батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути