вівторок, 24 квітня 2012 00:30

Шевченко забрав синів на канікули до Києва

Автор: фото з сайта www.dynamo.kiev.ua
  Джордан (ліворуч) і Крістіан, сини футболіста Андрія Шевченка,  ганяють у м’яча на полі столичного стадіону ”Олімпійський” під час відкритого тренування ”Динамо”
Джордан (ліворуч) і Крістіан, сини футболіста Андрія Шевченка, ганяють у м’яча на полі столичного стадіону ”Олімпійський” під час відкритого тренування ”Динамо”

7-річний Джордан і на два роки менший Крістіан, сини футболіста, капітана київського "Динамо" 35-річного Андрія Шевченка, на два тижні приїхали до Києва.

— У дітей почалися канікули, хочу провести з ними більше часу, — каже батько. — Я проходив реабілітацію з "Челсі", був у Лондоні, тому бачив діток. Коли приїжджаю, намагаюся максимально приділити час синам: відвожу їх до школи, забираю після уроків. Приходжу в клас, коли вчителі просять, щоби побув із дітьми. По можливості буваю на батьківських зборах.

12 квітня Джордан і Крістіан узяли участь у відкритому тренуванні "Динамо" на "Олімпійському". Також були з батьком під час матчу "Динамо" — "Ворскла".

— Розмовляю з синами англійською. Джордан трохи розуміє російську, вчить її, але не хоче нею говорити. Він знає абетку, навчився писати й читати. Крістіан тільки починає вчити російську. Нема кому з малими розмовляти нею, бо мене часто не буває вдома. Діти ще опанують італійську, іспанську та французьку.

Чи приїде до української столиці дружина футболіста, американська фотомодель Крістен Пазік, поки що невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко забрав синів на канікули до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути