понеділок, 09 липня 2007 17:05

Сергій Петрович Бубен

Нарешті зможу бути учасником ваших конкурсів — виписав-таки газету не на місяць, як було, а на півроку. І хоч фортуна мене обминає стороною, але я надіюсь, що і моя "доленька доспіє". І було б чудово, якби це сталося першого тижня місяця. 4 липня у мене ювілей — 50 років.

Святкування великого не буде. По-перше, піст. По-друге, катма грошей. По-третє, я все одно не почую слів вітання ні від дружини коханої, ні від сина і невістки. Не почую і внукового "вітального слова" (внучкові 8 місяців). Причина — глухота.

Так, я інвалід із пенсією 380 грн. Знаю, що є слухові апарати. Для мене вони дорогі. І нашій сім"ї найближчим часом таких грошей не зібрати. А внук через кілька місяців почне говорити. І я не чутиму його голосочка. І не заграю йому на баяні колискової, як це робив синові 20 років тому.

Але де взяти 10 000? Не доларів, гривень, поки що не знаю. Я міг би заробити, адже не цураюся ніякої роботи. Але зі своїми вадами не можу цього зробити. От і виходить, що треба йти з простягнутою рукою. Не збирати милостиню, а просити у тих, хто може допомогти.

От я і звертаюся до вас, панове, за допомогою. Хоча і сором мене пече.

Може, майбутні народні депутати відгукнуться? Адже може так трапитися, що саме наші кілька голосів стануть вирішальними. (Але комуністів і соціалістів не хочу турбувати.)

Я розумію, що ви не зобов"язані мені допомагати. Розумію, що не один я такий — глухий. Але перед 50-річчям просять не так і багато людей, тому надіюсь на фортуну і на вас.

Спасибі, що вислухали. А якщо все-таки захочете допомогти, подзвоніть за тел. (260) 5 37 25. Хтось із сім"ї слухавку візьме. На все добре!


Сергій Петрович Бубен,
м. Тетіїв Київської обл.
Зараз ви читаєте новину «Сергій Петрович Бубен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути