пʼятниця, 18 липня 2008 16:34

Шер видає свого сина за коханця

Американська співачка та актриса 62-річна Шер (справжнє ім"я — Шерилін Саркісян) утретє виходить заміж. Її обранцем став 38-річний байкер, продавець елітних мотоциклів Тім Медведц. Кажуть, пара уклала шлюбну угоду. У випадку розлучення подружжя не ділитиме статків співачки — $600 млн.

— Вона не хоче розповідати про свої стосунки з Тімом, — говорить адміністраторка Шер Ліз Розенберґ. — Та вже пообіцяла мені букет нареченої на своєму весіллі!

Шер зауважує, що в сімейних стосунках хоче бути схожою на свою матір, акторку Джорджію Голт. Та виходила заміж шість разів. Шерилін удочерив її п"ятий вітчим, Жильбер Ла П"єр. Батько співачки, вірменський далекобійник Джон Саркісян, покинув дружину ще до народження доньки. Шер уперше побачила його в 11 років.

— Ми ніколи не були по-справжньому рідними, — потім скаржилася вона. — Батько виявився п"яницею і взагалі страшною сволотою.

Шерилін мріяла про акторську кар"єру. Розробляла спеціальний підпис для автографів.

— Мені заважала моя зовнішність, — розповідає. — Я ненавиділа свій ніс. Він був величезним, займав півобличчя. Мама переконувала, що я красуня, а я тільки плакала через це.

У 16 років Шерилін поїхала до Лос-Анджелеса, влаштувалася співачкою в кафе. Там зустріла музичного продюсера Сонні Боно.

— На кухні випадково почув, як ця дівчинка мугикає під ніс якусь пісеньку, — розповідав Боно. — Її голосу вистачило, аби запросити додому.

Боно запропонував Шерилін пожити в нього.

— Я відразу закохалася в Сонні, — зізналася вона пізніше. — Аби він цього не помітив, ходила вдома у брудному халаті та нечесаною. Два роки готувала йому та прибирала квартиру. Коли запропонував мені одружитися, від несподіванки почала по-ідіотськи стрибати на місці.

Сонні запалився ідеєю зробити з дружини зірку. 1964-го вона записала першу пісню під псевдонімом Бонні Джо Мейсон. Ім"я Шерилін продюсери вважали недостатньо "американським". Та співачка навідріз відмовилася змінювати його. Просто скоротила до "Шер". Після першого альбому її кар"єра пішла вгору.

— Я насолоджувалася своєю славою, але зовсім забула, що ще й чиясь дружина, — жартує. — У нашій сім"ї завжди була головною. Із часом мені це набридло.

Шер закрутила роман із гітаристом, а Сонні — зі стриптизеркою. 1969-го в подружжя народилася донька. Її назвали Честіті (з англійської — "цнота") — на честь фільму, під час зйомок якого Шер завагітніла. 1974-го співачка подала на розлучення.

— Ніколи не була такою самотньою, як у шлюбі з Сонні, — ділиться.

Боно став мером міста Палм-Спрінгз. 1998-го загинув під час гірського походу. На його похороні Шер сказала, що Сонні був єдиним коханням у її житті.

1975-го на одному з концертів вона познайомилася з рокером Ґреґом Оллманом.

— Зрозуміла, що мене більше приваблюють погані хлопчики з брудною репутацією, — розповідає.

Оллман хворів на алкоголізм і вживав наркотики. За кілька місяців після знайомства Шер вийшла за нього заміж. За десять днів після весілля подала на розлучення.

— Дізнавшись про це, Ґреґ навіть протверезів, — сміється. — Умовляв мене залишитися. Досі не розумію, як на це піддалася.

Мене більше приваблюють погані хлопчики з брудною репутацією

У подружжя народився син Елайджа Блю. Пара почала ще більше скандалити. Оллман випивав, тижнями не з"являвся вдома. 1979-го вони розлучилися. Шер часто змінювала чоловіків.

— Що старшою ставала Шер, то молодшали її кавалери, — розповідають друзі співачки. — Один із них був молодшим на 18 років. Вона запевняла, що її коханець має найкрасивіше у світі тіло.

Шер розповідає про свої пластичні операції. Зробила їх майже 50: виправляла форму носа, губ і розріз очей, робила підтяжку грудей, ліпосакцію живота і стегон. Раз на півроку підтягує шкіру на обличчі.

— Свого віку я ніколи не приховувала, — пишається. — Дасте мені більше 35?! Але ніколи не буду цілком задоволеною своєю зовнішністю.

Співачку часто можна зустріти на дискотеках у супроводі свого сина. Іноді вона видає його за чергового коханця. Елайджа став рок-музикантом. Донька важить понад 100 кг.

— Мама часто радить мені різні дієти, але я не збираюся худнути, — хизується Честіті.

1946, 20 травня — Шерилін Саркісян народилася в Ель-Сентро, штат Каліфорнія, в родині далекобійника та акторки
1962 — переїхала до Лос-Анджелеса
1964 — побралася з продюсером Сонні Боно; записала першу пісню
1969 — народилася донька Честіті
1974 — розлучилася з Боно; за рік вийшла заміж за рокера Ґреґа Оллмана, прожили разом три роки
1978 — народився син Елайджа Блю
2004 — пішла зі сцени

Зараз ви читаєте новину «Шер видає свого сина за коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути