вівторок, 05 вересня 2017 00:20

"Ще деякі слова не вимовляла, але в ноти попадала чітко"

Автор: www.beztabu.net
  Анастасія Багінська почала співати в 4 роки. Має гран-прі фестивалю ”Слов’янський базар”. 26 серпня перемогла у фіналі національного відбору на дитяче Євробачення. Проходив в ”Артеку” у Пущі-Водиці під Києвом
Анастасія Багінська почала співати в 4 роки. Має гран-прі фестивалю ”Слов’янський базар”. 26 серпня перемогла у фіналі національного відбору на дитяче Євробачення. Проходив в ”Артеку” у Пущі-Водиці під Києвом

— Коли ведучі на сцені відкрили конверт і прочитали моє ім'я, розплакалася від радості, — каже 12-річна Анастасія Багінська з Білої Церкви на Київщині. Перемогла в Нацвідборі на дитяче Євробачення. 26 листопада у грузинському Тбілісі представлятиме Україну на цьому конкурсі. Виконуватиме пісню "Не зупиняй".

Анастасія Багінська почала співати в 4 роки.

— Наспівувала мелодії з мультфільмів і реклами, — продовжує. — Ще деякі слова не вимовляла, але в ноти попадала чітко. Батьки віддали у школу мистецтв. У 5 років вперше вийшла на сцену. На конкурсі "Еврідіка" виконувала пісню "Маленьке цуценя". Від хвилювання переплутала куплети місцями. На очі навернулися сльози. Але зібралася й доспівала до кінця. Отримала тоді друге місце. Квітів подарували так багато, що ледь змогла всі віднести за куліси.

Перше гран-прі Анастасія Багінська отримала у 6 років. Тоді перемогла на всеукраїнському фестивалі "Весняна веселка". 2014-го представляла Україну на дитячому конкурсі фестивалю "Слов'янський базар" у білоруському Вітебську. Взяла гран-прі. Знімалася в телевізійному шоу "Крок до зірок". 2015 року стала фіналісткою проекту "Голос. Діти".

— Після шоу поїхала у всеукраїнський тур "Потап. Діти", виступала на сольному концерті Джамали, — розповідає Анастасія Багінська. — Торік на концерті Тіни Кароль "Різдвяні зустрічі" подарувала їй квіти. Тіна мене впізнала. Дала мікрофон. Пісню "Україна — це ти" доспівали разом.

Анастасія навчається у сьомому класі. Вчиться грати на фортепіано. Любить танцювати, малювати, кататися на роликах і їздити верхи. Пісні виконує українською, російською, англійською та нідерландською.

— Вчуся на "відмінно", — говорить Анастасія. — Люблю читати книжки. За це літо прочитала дев'ять. Останню закінчила кілька днів тому. Це — "Пригоди Лоли" німецької письменниці Ізабель Абеді. Вже третій рік займаюся вокалом, акторською майстерністю й танцями в "Катапульта Арт Мюзік Скул" у Києві. Заняття відвідую двічі-тричі на тиждень. Щодня не менш як годину співаю вдома. Сусіди поки що не скаржилися.

Школярка збирає концертні квитки, засушені квіти й автографи зірок.

— Раніше мала кота, рибок і папугу, — додає Анастасія. — Відколи почала активно виступати, їх довелося відвезти до бабусі. Часу на них не вистачає. Маю багато шанувальників. Здебільшого це діти й підлітки. На вулиці часто зустрічають незнайомі люди і просять автограф. Люблю їх роздавати.

Зараз ви читаєте новину «"Ще деякі слова не вимовляла, але в ноти попадала чітко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути