пʼятниця, 28 серпня 2009 08:23

Саркофаг над Мерилін Монро продали за 4,5 мільйона доларів

За нішу у склепі над похованням американської актриси Мерилін Монро на кладовищі Вествуд Віллідж у Лос-Анджелесі торгувався 21 інтернет-покупець. Стартова ціна з $500 тис. за 10 днів аукціону зросла до $4 млн 602 тис. 100. Переміг покупець під псевдонімом O.С.

Саркофаг Монро вмонтований у цвинтарну стіну. Навколо ще чотири такі місця для захоронення. Одне з них купив власник імперії "Плейбой" Х"ю Хефнер. Ще одне продавала Елсі Пончер, жителька міста Беверлі Хіллс. Вона виставила на аукціон нішу для свого чоловіка, щоби сплатити іпотечний кредит $1,6 млн. Спочатку місце над похованням Монро призначалося для її колишнього чоловіка, бейсболіста "Нью-Йорк Янкі" Джо ДіМажіо. Але той продав усипальню бізнесменові Річарду Пончеру, коли розлучився із Монро. Пончер помер 1986-го, мав 81 рік. Подейкували, він знав усіх ґанґстерів Лос-Анджелеса. У своєму заповіті просив поховати його обличчям донизу — щоб дивитися на Монро.

Елсі Пончер перенесла останки чоловіка до іншого склепу, який спочатку планувала для себе. Вона вже склала заповіт — хоче, щоби її кремували.

Зараз ви читаєте новину «Саркофаг над Мерилін Монро продали за 4,5 мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути