четвер, 04 березня 2010 19:27

Руслану Писанку щипали за сідниці

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Телеведуча й актриса Руслана Писанка (ліворуч) та співачка Руслана Лижичко повернулися зі столиці Аргентини Буенос-Айрес.  Писанку там ударили держаком лопати по голові, а Лижичко розбила підборіддя до крові. Вони брали участь у змаганні ”Битва українськи
Телеведуча й актриса Руслана Писанка (ліворуч) та співачка Руслана Лижичко повернулися зі столиці Аргентини Буенос-Айрес. Писанку там ударили держаком лопати по голові, а Лижичко розбила підборіддя до крові. Вони брали участь у змаганні ”Битва українськи

35-річна співачка Руслана Лижичко та акторка 44-річна Руслана Писанка місяць провели в аргентинській столиці Буенос-Айрес. Вони брали участь у грі "Битва український міст".

— Я родом зі Львова, тому мене обрали капітаном львівської команди. А Русю — черкаської, — розказує Лижичко в столичному ресторані "Тургенефф". — Спали по чотири години на добу. Решту часу тренувалися та змагалися: бігали в лабіринтах, билися з роботами в болоті, лазили по штучних ліанах. Коли стрибала по намазаних вазеліном колах, упала і розбила підборіддя. В очах аж заблищало, але продовжувала стрибати. А дядя Жора (актор "Камеді клаб" Вадим Мічковський. — "ГПУ") руку зламав.

— Ну як, не болить? — запитує в нього.

— Всьо пучком, — 34-річний Вадим Мічковський цілує її в щоку.

Руслана Писанка обіймає її за талію.

— Руся, у тебе така фігура, що коли тримаю тебе за талію, самій хочеться стати чоловіком, — обидві регочуть. — Добре, що в Аргентині ти всюди ходила з мамою і до тебе ніхто не приставав. А я сама боялася ходити по вулицях. Аргентинські чоловіки мацали, щипали мене за сідниці.

Бармен пропонує жінкам по келиху вина. Обидві відмовляються.

— Аргентинці не лізуть до жінок, які йдуть із чоловіками. Але можуть зупинити чоловіка. Потиснути йому руку і зробити комплімент за жінку, яка йде поруч. Коли йшла з мужчиною, нам услід гукали: "Ти молодець, чувак! Так тримати!". Аргентинці некрасиві, я думала, вони гарніші. Якщо виходитиму заміж, то тільки за українця, — каже Писанка.

В Аргентині учасники гри посадили дерева.

— Зробили український парк з 27 дерев: туї, горіхи, липи і екзотичних — жакаранди, текоми, табебуї, — говорить Руслана Писанка. — Я попросила боксера Вірчіса викопати для дерева ямку. А він випадково зачепив мене держаком по голові. У мене аж в очах заблистіло. Але я не серджуся. Наступного дня варила червоний борщ. Налила і йому у пластмасовий стаканчик. Плакався, що так скучив за борщем, що скоро мішатиме салат із водою.

Зараз ви читаєте новину «Руслану Писанку щипали за сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути