пʼятниця, 01 квітня 2011 05:00

Родимки на грудях захищають від вроків

Автор: фото з сайта www.dvi.at
  Співачка Даша Астаф’єва на грудях має круглу родиму пляму розміром із копійку
Співачка Даша Астаф’єва на грудях має круглу родиму пляму розміром із копійку

Біоенергетик 44-річний Мирослав Олійник понад 10 років займається вивченням родимок і родимих плям на шкірі людей.

— Тіло людини схоже на карту неба, за яким можна прочитати її долю, — каже Мирослав Іванович. — Родимки, розташовані на ступнях, означають, що їх володар любить подорожувати. Власники родимок на вухах проживуть життя безтурботно. Родимки на спині видають щиру, але вперту людину, роботящу та віддану своїй справі. На грудях праворуч —  означають нерішучість, ліворуч — самозакоханість. Якщо в жінки родимка на пупку, то її чекає вдале заміжжя. У чоловіків — багатство. Родимки на лобі мають люди зі складним характером. Вони досягають мети, не прикладаючи до цього особливих зусиль. У людей, які мають кілька родимок на обличчі, часто болять ноги.

Родимку над правою бровою та під губою має президент Віктор Янукович, 60 років. На початку березня він переніс планову операцію на нозі.

Дві родимки під нижньою губою має співачка Ані Лорак, 32 роки.

— Подвійні родимки свідчать про мінливість людини. Через це Ані Лорак важко приймати рішення. Вона постійно розривається між двома вогнями. Може двічі виходити заміж і змінювати рід діяльності.

Солістка гурту "Нікіта" 25-річна Даша Астаф'єва на грудях має круглу родиму пляму розміром із копійку.

— Це п'ятно на грудях передається з роду в рід, — розповідає співачка. — Таке ж було в мого діда. Думаю, це якийсь знак. Мені багато хто радив повидаляти родимки. Але я не хочу. Є повір'я, що люди, в яких багато родимок, щасливі. Маю родимку на пальці, на який одягають обручальне кольцо. Думаю, це допоможе вдало вийти заміж і бути щасливою у шлюбі. Ще дві родимки є на лівому плечі, одна — на правій руці.

— Родимі плями впливають на своїх носіїв більше, ніж родимки. Якщо з'являються на животі, передбачають появу захворювань травної системи. Плями на грудях і обличчі захищають від вроків.

Зараз ви читаєте новину «Родимки на грудях захищають від вроків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути