Ексклюзиви
пʼятниця, 07 грудня 2018 06:05

Родина Сиваків виграла три мільйони гривень

Автор: ФОТО надане Іриною Cивак
  Родина Сиваків фотографується на відпочинку. За виграш у лотереї хочуть купити будинок та машину
Родина Сиваків фотографується на відпочинку. За виграш у лотереї хочуть купити будинок та машину

— Мама сильно за нас переживає. Боїться, що пограбують. Просить нікому не розповідати. А я кажу: немає що красти, бо ні копійки ще не отримали. Та й у Черкасах є люди, багатші за нас у сотні разів, — каже 39-річна Ірина Сивак із Черкас. Її чоловік Олександр, 43 роки, в жовтні виграв у лотереї "Лото забава" 3 млн грн.

З Іриною розмовляємо в кабінеті англійської мови черкаського колегіуму "Берегиня". Тут вона вчителює. Щойно закінчився шостий урок.

— Чоловік — підполковник поліції. Грає в лотерею останні років 15, — продовжує. — Інколи вигравав по 200–300 гривень. Я тільки насміхалася. Ніколи не вірила, що гроші можуть бути незароблені. Саша не здавався. Щотижня перевіряв результати. І питав: "А що ти купиш, коли виграємо?"

У понеділок пішов перевіряти виграші. Тоді поповзли чутки, що хтось у Черкасах зірвав джек-пот. Адміністратор кіоску сказала: "Щось забагато нулів. Точно джек-пот. 3 мільйони гривень". Чоловік сів у машину. Лише там зрозумів, що сталося.

З виграшу Сиваки сплатять 600 тис. грн податку. Решту суми їм виплачуватимуть упродовж трьох років.

— Живемо у двокімнатній квартирі. Маємо машину "Деу-­сенс". Мріємо про власний будинок, — говорить Ірина Сивак. — Уявляю, як його обставлятиму. Чоловік хоче нове авто. Обов'язково поїдемо кудись, світ подивитися. Я з донькою була в багатьох країнах, а чоловік — хіба що на морі в Одесі.

Подружжя має доньку 18-річну Валерію. Вона — студентка факультету біотехнологій Національного університету ім. Тараса Шевченка. Син 6-річний Дмитро ходить у перший клас.

Після виграшу Ірина й Олександр поїхали до Києва. Взяли участь у зйомках програми "Два дні з життя мільйонера". У ній розповідають про людей, які отримали великий виграш.

— Нам пропонували облетіти літаком навколо столиці, пограти в гольф у Межигір'ї. Я вибрала романтичну вечерю на даху хмарочоса. Бо 20 років подружнього життя пройшли буденно, — додає Ірина Сивак. — Нас завезли на дах найвищого київського будинку. Посадили в альтанці. Звідти все місто було видно. Поруч грав скрипаль. Офіціант розлив шампанське. Я пригубила. Кажу: "У вас шампанське смачне і таке м'якеньке". Вони почали сміятися. Виявилося, під час зйомок спиртне не можна пити. Нам наливали "Живчик".

Нас чекав "лімузин", їздили містом. У торговельному центрі нам підібрали одяг. Напередодні вечері зробили зачіску, макіяж. Я витерпіла. А чоловік увесь час питав, чи скоро це закінчиться.

Передачу показали вранці. Я прийшла на перший урок. Почала розповідати нову тему. А діти кажуть: "Ірино Володимирівно, розкажіть краще, як ви виграли 3 мільйони". Тесть живе у селі Лозівок поблизу Черкас. Як пішов у магазин, то повернувся лише за 2 години. Роздавав інтерв'ю односельцям.

Зараз ви читаєте новину «Родина Сиваків виграла три мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути