вівторок, 24 вересня 2019 05:30

Радомир Бондар загинув на очах батька

— Батько в кар'єрі набирав пісок. Побачив, як він сунеться на сина. Але відштовхнути не встиг, — розповідає 62-річна Валентина ДЕМЕНТЬЄВА, директор навчально-виробничого комбінату №1 у Добропіллі Донецької області. 10 вересня під обвалом піску загинув 2-річний Радомир БОНДАР. Трагедія сталася на очах батька 46-річного Ігоря Івановича. Він — колишній працівник Міністерства надзвичайних ситуацій.

— У день трагедії мати Радомира поїхала до Києва — повезла на консультацію до лікаря старшу дитину, — продовжує Валентина Іванівна. — Батько залишився вдома з молодшими. Узяв їх із собою, коли йшов до кар'єра.

Родина Бондарів виховує 10 дітей. Найстарша донька вже заміжня.

— Їхня сім'я дружна і порядна, — каже Валентина Дементьєва. — Діти гарно вчаться, а батьки — активні. Брали участь у заходах, які влаштовувала школа. Щороку проводили день здоров'я у шкільному колі. Торік стали переможцями конкурсу "Мама, тато і я". Ігор Іванович має мікроавтобус. Якщо потрібно відвезти дітей на якісь змагання чи екскурсії, ніколи не відмовляє.

Зараз ви читаєте новину «Радомир Бондар загинув на очах батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути