середа, 12 березня 2008 16:10

"Арктика" святкувала день народження на ковзанці (ФОТО)

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Учасниці групи ”Арктика” (зліва направо) Даша Кочет, Ольга Горбачова, Рита Захаренкова розрізають торт на 2-річчі гурту на столичній ковзанці ”Піонер”
Учасниці групи ”Арктика” (зліва направо) Даша Кочет, Ольга Горбачова, Рита Захаренкова розрізають торт на 2-річчі гурту на столичній ковзанці ”Піонер”

На столичній ковзанці "Піонер" дівоча група "Арктика" 6 березня відзначила 2-річчя. Гостей пригощали шоколадним морозивом та молочними коктейлями. Усім охочим видавали ковзани та запрошували на лід.

— Смотрите, как я держусь, — кричить учасник гурту "Авіатор" Ігор Воєвудський, 25 років. Їде по льоду хитаючись, але втримує рівновагу. — Я місяць тому вчився стояти на ковзанах, упав лише два рази.

Руда Слава, 24 роки, з гурту "НеАнгели" хвалиться, що в дитинстві рік займалася фігурним катанням.

— Мене батьки туди запхали, — тримаючись руками за борт, розтягує ноги. — Ходила ще на акробатику, танці, в музичну школу, театральний гурток. У шість років розтягла меніск, — потирає коліно. — Досі не зростеться.

Слава вбрана в білу майку з написом "Очень яркая звезда". Така сама й на солістці "Арктики" Ользі Горбачовій, 25 років.

Цього дня доньці Ольги та продюсера Юрія Нікітіна, 40 років, — Поліні — виповнилося 3 роки. Вони 8 років жили в цивільному шлюбі, розлучилися 2006-го. Дитина залишилася з матір"ю.

— Ми виховуємо Полю разом, — запевняє Нікітін. — Намагаюся щодня бачитись із донькою. Оля не забороняє.

Нещодавно продюсер почав з"являтися на світських вечірках з учасницею "Фабрики зірок", моделлю "Плейбоя" Дар"єю Астаф"євою. А взимку разом із Горбачовою та донькою відпочивав у Альпах.

— Я Полі на день народження ляльку Наташу подарувала, на зріст трохи вищу від неї, — розповідає Горбачова. — А Юра замовив трьох клоунів, вони весь вечір гостей розважали. Ми з ним надули цілу квартиру повітряних кульок. Донька розплакалася, бо хотіла з ними надвір. Відзначали в сімейному колі, запросили кількох Поліних подружок.

Ольга каже, що цього ж дня її батьки святкують 32 роки від дня весілля:

— Вони в Кривому Розі живуть. Зазвичай приїжджають на день народження Полі. Але я сьогодні маю концерт, то святкувати не будемо.

Зараз ви читаєте новину «"Арктика" святкувала день народження на ковзанці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути