Ексклюзиви
середа, 06 грудня 2006 15:18

П"єр Нарцис закохався в Руслану Писанку

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Співак П’єр Нарцис із дружиною Валерією та донькою Кароліною-Крістель перед концертом ”Новорічний розгуляй” у палаці ”Україна”
Співак П’єр Нарцис із дружиною Валерією та донькою Кароліною-Крістель перед концертом ”Новорічний розгуляй” у палаці ”Україна”

29-річний співак П"єр Нарцис (справжнє ім"я Мудіо Макуту П"єр Нарцис) із піснею "Шоколадний заєць" 4 грудня виступив у столичному палаці "Україна" на шоу "Новорічний розгуляй".

П"єр народився в африканській країні Камерун. Уже 12 років живе в Москві. До Києва співак приїхав із дружиною Валерією та півторарічною донькою Кароліною-Крістель. У гримерку Нарцис замовив бутерброди з червоною ікрою та сік.

— Був шокований, коли побачив ведучу концерту Руслану Писанку! — розповідає "ГПУ". — Вона ж схудла удвічі. Я спитав: "Руслана, а где все?". На що та відповіла: "Нету, и слава Богу!". На Руслані була розкішна червона сукня з вишитими квітами. Подібні носить моя сестра. А колись у моєї мами таке вбрання було. Шкода, що я одружений. Бо такого шансу не проґавив би.

— Усе може бути, — сміється Руслана Писанка, 39 років. — Але на чужому щасті свого не побудуєш. Я б іншої сім"ї не розбила ніколи.

Після шоу "Танці з зірками" на телеканалі "1+1" Писанка розійшлася зі своїм цивільним чоловіком, київським телеоператором Іваном. Вони зустрічалися три роки. Зараз Руслана поїхала до Москви. Там у комедії "Вендетта-Бабетта" виступає на одній сцені з акторами Ігорем Бочкіним та Мариною Могилевською. Шоу "Новорічний розгуляй" із Нарцисом та Писанкою покажуть перед Різдвом на Першому національному.

Зараз ви читаєте новину «П"єр Нарцис закохався в Руслану Писанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути