середа, 07 червня 2017 06:25

П'ять цитат Любомира Гузара

"У нас сила-силенна політиків. Подумати тільки — більше 200 зареєстрованих партій. Політики є, а ось державних мужів — немає. Не видно де Голлів, де Гаспері, Шуманів. Їх немає. І не тільки в нас. Великих особистостей, мислителів сьогодні не видно в усьому світі".

"Не гроші є злом, а їх використання. Мало хто вміє бути багатим. Часто багатство людину не тільки спокушає, а й значною мірою руйнує".

"До 40 років старайся бути зі старшими, а після 40 — з молодими, щоб залишатися молодим".

"Народний депутат, ідучи до Верховної Ради як співтворець законів, має покинути на час свого кількарічного мандата звичне середовище, відректися від усіх інших занять. Я не шкодував би їм високої зарплати, якби вони одержували її за повноцінну працю".

"Сьогодні війна в Україні справедлива, тому що вона оборонна, і ми як християни маємо право оборонятися. Звичайно, можемо й не оборонятися, я можу сказати: ти мене вдарив по лівій щоці, а я тобі підставляю праву. Але це завжди вибір, і ми можемо вибирати оборону, особливо коли в нас є зобов'язання перед тими, з ким живемо і кого любимо. Ми як християни повинні прощати всім. Але також ми повинні захищатися. Пробачити — не означає віддати себе на наругу. Ми не повинні виховувати в собі дух ненависті, але повинні свідомо захищати свої права".

Зараз ви читаєте новину «П'ять цитат Любомира Гузара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути