Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2007 14:06

Путін привітав Наталію Варлей з 60-річчям

  Наталія Варлей була одружена із сином Мордюкової Володимиром Тихоновим
Наталія Варлей була одружена із сином Мордюкової Володимиром Тихоновим

22 червня акторка Наталія Варлей відсвяткувала 60-річчя. Президент Росії Володимир Путін у вітальній телеграмі зазначив, що вона його улюблена актриса. Варлей стала відомою після фільму "Кавказька полонянка". Вона знялася в стрічці 19-річною, не маючи акторської освіти. Наталя закінчила циркове училище і працювала еквілібристкою в Московському цирку.

— Кавалери ходили за мною натовпом, — згадує Варлей. — Я закохалася в сина Нонни Мордюкової Володимира Тихонова. Він був веселуном, красенем і завжди усміхався.

Тихонов запропонував Наталії побратися. Зізнався, що два роки ночував на горищі будинку навпроти театрального училища, щоб побачити, як вона щодня йде на навчання. Розчулена акторка погодилася на весілля. Однак згодом чоловік дуже ревнував її, пив і скандалив.

Варлей подала на розлучення, коли була на 5 місяці вагітності. Через місяць після народження сина Василя актриса найняла йому няню, а сама пішла в Театр ім. Станіславського. Коли Василеві виповнилося 3 роки, почала брати його з собою на гастролі. У спектаклі "Альберт Ейнштейн" Варлей побачив син міністра оборони Бельгії Люс"єн Хармегінс. Він закохався в акторку.

Чоловік дуже ревнував її

— Ми дуже здружилися. Потім листувалися, — каже вона. — Люс"єн  кликав мене в Бельгію, запрошував на свою вілу в Ніццу. Коли я відмовила йому, запропонував: "Виходь за мене заміж".

Але Варлей саме запропонували знятися у фільмах "Великий атракціон", "Мій тато — ідеаліст", "Не хочу бути дорослим". І жінка вибрала кар"єру.

Із кінця 80-х Варлей уже не пропонували зніматися в фільмах. У неї з"явився вільний час, і жінка завела 20 кішок. До 60-річчя акторки дожили лише 6 котів. Варлей жила з того, що озвучувала мексиканські "мильні опери". Її голосом говорила Вікторія Кастро з "Дикої троянди".

Зараз ви читаєте новину «Путін привітав Наталію Варлей з 60-річчям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути