четвер, 10 грудня 2020 05:55

"Пропозицію робив онлайн"

  надане Наталією Стоковською
надане Наталією Стоковською

— На нудистському пляжі в американському Маямі випадково познайомилася з мільярдером. Не думала, що це щось серйозне. Але за пів року він освідчився, — каже 42-річна Наталія СТОКОВСЬКА з Києва. Готується до шлюбу з американським мільярдером Ігорем КОСЕВИЧЕМ, 50 років.

Наталія Стоковська має у столиці агенцію "Медікал юніон". Організовує медичні бізнес-конференції та допомагає українським лікарям отримувати досвід на міжнародній арені.

— Два роки тому була на конференції в Америці. Після неї вирішила відпочити на нудистському пляжі, — продовжує. — Не помітила попередження про акул і пішла купатися. Якийсь чоловік кинувся за мною у воду. Кричав англійською, щоб була обережна. Відповіла йому нецензурною російською. Виявилося, що він знає її, бо сам родом з України. Так познайомилася з Ігорем. Розговорилися, обмінялися телефонами. За кілька днів він запросив на побачення. Поїхали на крокодилячу ферму. Там у ресторані скуштували м'ясо крокодила.

За тиждень Наталія повернулася додому.

— Через два тижні Ігор прилетів в Україну. Почали зустрічатися то тут, то в Маямі. За шість місяців він запропонував стати його дружиною. По "Зуму" просив благословення в моїх батьків. Зрозуміла, що він саме той чоловік у день знайомства, коли поліз у воду рятувати мене від акул. Це й підкупило. Планували весілля на весну 2020-го. Але завадила пандемія. Останні пів року спілкувалися онлайн, бо через вірус Флорида була закрита на в'їзд.

Нещодавно отримала від Ігоря повторну пропозицію, — розповідає Наталія Стоковська. — Робив її онлайн. Сказав, що в нас має бути вінчання. Дав контакти месіанського священника і пророка Германа Шекельберга. За тиждень-два він приїде у справах до Києва. Заодно стане сватом у домі моїх батьків. Герман Шекельберг планує в Україні побачитися із президентом Володимиром Зеленським. Вісім років тому він сказав, що той очолить державу. Тепер має інше пророцтво. Після зустрічі із Зеленським допоможу священнику провести пресконференцію, а потім полетимо в Маямі готуватися до весілля.

Церемонію закохані планують провести в лютому 2021 року.

— Весілля гулятимемо на Хеловер біч — пляжі, де відбуваються нудистські весілля.У мене з одягу буде лише фата, а в Ігоря — метелик. Плануємо запросити до пів сотні гостей. Наголошуватимемо, щоб приходили без одягу. Якщо соромитимуться, то можуть вдягти купальник. Хотіли, щоб наше весілля вів Євген Кошовий із "95 кварталу". Але перемовини з його продюсером зайшли у глухий кут. Хто буде тамадою, ще не відомо. Це питання вирішує розпорядник весілля. Повинен знайти російськомовного ведучого у США.

Ігор Косевич займається інвестиціями в ІТ-технології. Раніше був одружений. Має двох дорослих дітей. У Наталії є 13-річний син від попередніх стосунків.

— Обов'язково підпишемо шлюбний контракт. Плануємо жити в Америці, — говорить Наталія. — Готую сюрприз для майбутнього чоловіка — хочу відновити дівочість. Знайшла клініку, в якій зроб­лять операцію. Обійдеться у 9 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Пропозицію робив онлайн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути