вівторок, 30 грудня 2008 16:00

Природні умови не сприятимуть гарному врожаю

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У перші півроку знизиться платоспроможність населення України. Державна скарбниця не поповнюватиметься, бо не працюватимуть великі підприємства. Прийнятий держбюджет не виконають.

Україна орієнтуватиметься на інші держави. Тому внутрішні проблеми вчасно не вирішуватимуть.

Президент і уряд будуть зайняті створенням нових проектів виходу з кризи. Але найгідніші з них не доходитимуть до розгляду парламентом, а інші будуть малоефективними. Такий стан справ триватиме до осені 2009 року.

Загострюватимуться одна за одною всі соціальні проблеми. Знизиться рівень заробітної платні працівників держустанов. Закриватимуться приватні підприємства. Підвищиться рівень безробіття. Погіршиться стан доріг, житлового й комунального господарства. Кількість крадіжок і розбійних нападів зростатиме від березня до липня та в жовтні. Люди не відчуватимуть захисту з боку правоохоронних органів.

Міжнародний кредит не стабілізує гривню. Протягом січня спостерігатимуться різкі коливання курсів валют. Загострюватиметься конфлікт між банками та їхніми клієнтами, що взяли значні суми у кредит. Сплачувати щомісячні відсотки та вчасно погашати кредити люди не зможуть. Лише навесні ухвалять закони, що врегулюють цю ситуацію. Але забране в людей майно назад не повернуть.

Обговорюватимуть проект переведення армії на професійну основу. Але за браком коштів його реалізацію перенесуть на 2010 рік.

Зупинятимуться будівництва. Люди й цілі колективи муситимуть вирішувати проблеми самотужки, без допомоги держави.

Природні умови не сприятимуть гарному врожаю. А отже, кількість імпортних продуктів харчування зросте. Ціни на них залежатимуть від курсу гривні щодо іноземних валют.

Зірки сприятимуть розвитку мистецтв і спортивним досягненням українців.

Навесні та влітку країна досягне глибини економічної кризи й восени почне вибиратися з неї. Наступні роки не будуть такими складними.

Зараз ви читаєте новину «Природні умови не сприятимуть гарному врожаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути