пʼятниця, 25 червня 2010 04:29

Принца Гаррі покинула наречена

Автор: фото з сайта www.news.s-ports.ru
  ”Дівчина британського принца Гаррі — Челсі Деві — останній рік часто з ним сварилася. Було зрозуміло, що їхній розрив близький. Їхні почуття минули”, — кажуть знайомі пари
”Дівчина британського принца Гаррі — Челсі Деві — останній рік часто з ним сварилася. Було зрозуміло, що їхній розрив близький. Їхні почуття минули”, — кажуть знайомі пари

24-річна Челсі Деві з африканської країни Зімбабве розійшлася зі своїм хлопцем, британським принцом 25-річним Гаррі. Вони зустрічалися шість років.

— Я хочу почати будувати кар"єру юриста в Африці, там само планую провести решту життя, — говорить Деві. — Не хочу жити в Британії. А Гаррі зв"язаний зобов"язаннями із сім"єю й армією. Йому невигідно зустрічатися з іноземкою.

Деві не з"являється на людях із принцом з 7 травня, відколи йому вручили посвідчення пілота гелікоптера.

— Челсі пробувала розпочати нове життя в Лондоні, хоча Англія їй не подобалася, — розповідає друг Деві. — Вона кохає Гаррі, але ніколи не хотіла стати принцесою. Давно мріяла переїхати в Африку, до батьків. Вони торік перебралися із Зімбабве до Замбії. Гаррі казав їй, що також мріє осісти на африканському континенті, стати професійним серфером і пілотом гелікоптера.

У Букінгемському палаці заперечують, що пара розійшлася. Кажуть, таке бувало не раз, а потім вони мирилися. Проте друзі говорять, що Челсі прийняла остаточне рішення.

— Їхні стосунки себе вичерпали, — коментує приятель Гаррі. — Гаррі хотів прив"язати її до Англії, знайшов для неї гарну роботу в столичній адвокатській конторі. Не хотів, щоб вона їздила до Зімбабве на курси сестер милосердя. Заважав організовувати добродійний "Перловий бал", на якому мали збирати кошти для бідних дітей.

Друзі пари вважають, що заборона робити улюблену справу стала останньою краплею для Челсі.

Деві планує переїхати до Африки цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Принца Гаррі покинула наречена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути