неділя, 04 лютого 2007 14:55

Пресняков і Подольська одружилися в Лас-Вегасі

  Співаки Володимир Пресняков та Наталія Подольська познайомилися два роки тому у Франції
Співаки Володимир Пресняков та Наталія Подольська познайомилися два роки тому у Франції

Московські музиканти Володимир Пресняков, 38 років, і 24-річна Наталія Подольська, відпочиваючи в Америці, взяли шлюб та обвінчалися. Про весілля знав лише близький друг Преснякова, актор Ігор Жижикін. Він був єдиним свідком на церемонії в Лас-Вегасі.

— Із самого ранку Вова напустив таємничості, — розповідає Наталія. — Він обдурив мене. Сказав, що йдемо в офіс отримувати ґрін-кард (документ, який дає право мешкати в США. — "ГПУ"). Наполіг, аби  одягнула його улюблену білу блузку. Хотів, щоб я була дуже гарна.

У документах, які їм видали в офісі, Подольська прочитала, що це не ґрін-кард, а свідоцтво про шлюб. Потім місцевий священик Роб обвінчав молодят в одній із місцевих церков. У ній сімнадцять років тому американський співак Джон Бон Джові вінчався з Доротеєю Херлі.

Батьки сприйняли це як жарт

— Я була в білій блузі та чорних штанях, а Володя — в чорному піджаку, — розповідає Подольська. — Коли священик оголосив нас чоловіком і дружиною, розплакалася.

Замість весільного подарунка Пресняков повів Наталію на шоу співачки Селін Діон.

По приїзді до Москви подружжя збирається подати заяву до місцевого РАГСу — шлюб, укладений у США, в Росії можуть визнати  недійсним.

Батьки Преснякова, Володимир та Олена, сприйняли одруження сина як жарт. Торік Володимир запевняв, що більше ніколи не поставить штампу в своєму паспорті. Його першою громадянською дружиною була донька Алли Пугачової Крістіна Орбакайте, 35 років. У них є 15-річний син Нікіта. Із другою дружиною, дизайнеркою Оленою Ленською, співак був розписаний. Разом вони прожили 9 років. Дітей від Олени Пресняков не має.

Із Подольською Володимир познайомився два роки тому у Франції, на зйомках телепередачі "Великі гонки". Тоді Пресняков був одружений. Ленська, дізнавшись про його роман, подала на розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Пресняков і Подольська одружилися в Лас-Вегасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути