Ексклюзиви
четвер, 29 жовтня 2020 05:15

Прах Олександра Кучеренка розвіють над океаном

У ніч на 25 жовтня від ускладнень коронавірусу помер 60-річний Олександр КУЧЕРЕНКО із села Верхнячка Христинівського району на Черкащині. Балотувався від "Європейської солідарності" до Христинівської міської та Черкаської обласної рад.

— Рік Олександр Миколайович пробув на пенсії. Вирішив піти в депутати, бо хотів бути корисним суспільству, — розповідають у Христинівській міській раді. — Тиждень тому заразився коронавірусом. Сім днів пролежав у лікарні. Ввечері в суботу йому стало зле. Згорів за кілька годин — легені не витримали. Ускладнень додав цукровий діабет. Дружина й донька робили все можливе, щоб його врятувати. Але не змогли. У день смерті тіло кремували. Перед відходом просив, щоб його прах розвіяли над океаном. Рідні так і зроблять.

Олександр Кучеренко родом із Кіровоградщини. Закінчив Одеський технологічний інститут харчової промисловості. Трудився інженером-технологом і керівником із виробництва цукру на Верхняцькому цукровому заводі. Майже 20 років був держслужбовцем. Працював заступником міського голови Христинівки.

— Запам'ятався веселим і життєлюбним, дисциплінованим і організованим, — кажуть у міській раді. — З дружиною Тамарою виховали доньку Анну. Вона має двох дітей. Нещодавно Олександр Миколайович гостював у них у Нідерландах. Збирався знову поїхати туди. Вивчав іноземні мови.

Зараз ви читаєте новину «Прах Олександра Кучеренка розвіють над океаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути