вівторок, 04 грудня 2012 00:45

Повалій вийшла заміж заради квартири

Автор: фото з сайта www.populars.ru
  Співачка Таїсія Повалій під час зйомок кліпу. Вона виходила заміж двічі. Від першого шлюбу має сина Дениса
Співачка Таїсія Повалій під час зйомок кліпу. Вона виходила заміж двічі. Від першого шлюбу має сина Дениса

Співачка 47-річна Таїсія Повалій зізналась, що розписалася із 51-річним Ігорем Ліхутою, щоб отримати трикімнатну квартиру.

— Коли почали жити з Ігорем, спочатку винаймали помешкання. Потім нам дали "готельку", але через пару місяців отримали хорошу трикімнатку. Якби не вона, ми з Ігорем не розписувалися б, — розповідає артистка. — Постало питання, яку квартиру я одержу. З однією дитиною давали дві кімнати, і я запитала: "А якщо з дитиною і чоловіком?" Тоді три, відповіли. Тому в нас вийшов фіктивний шлюб, бо я змусила Ігоря із собою одружитися. Ми розписалися похапцем, а тепер мріємо повінчатися.

Пара побралася 19 років тому, а познайомилася на зйомках "Новорічного вогника". Тоді Повалій була заміжня за першим чоловіком — Володимиром. Ігор запропонував Таїсії співати на поромі, що курсує між Швецією та Норвегією. Але вона відповіла, що на поромах не співає, а її місце — на великій сцені.

— Коли ми зустрілися, він наговорив мені стільки компліментів, що в житті стільки не чула. Мабуть, лестощами мене і взяв. Бо в родині особливо не хвалили. Мама завжди вважала, що я можу краще, а родичі першого чоловіка казали: "Навіщо тобі ті конкурси? Підеш у дитячий садок або музичну школу працювати. Цих артистів повно вже".

Спільних дітей Повалій і Ліхута не мають. У співачки від екс-чоловіка є син 29-річний Денис. У Ігоря від першого шлюбу є донька, а від другого — син.

— Якщо у пари немає дітей, можна вдатися до сурогатного материнства. Але, як каже моя мама, "пізні діти — ранні сироти". Все треба робити у свій час. Боженька нам давав діток, але тоді ми ще жили на орендованій квартирі й не розуміли, що нас чекає. У нас могло бути троє, але ми побоялися і згрішили. Тепер нам уже треба онуків.

Зараз ви читаєте новину «Повалій вийшла заміж заради квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути