понеділок, 15 листопада 2010 12:57

Потап заскочив у ліжко до тещі

Потап заскочив у ліжко до тещі

Дружина Потапа, Ірина Потапенко продюсує шоу "Зірка+зірка" на каналі "1+1". Її чоловік, Олексій Потапенко входить у склад журі шоу.

- Льоша на проекті фліртує з багатьма учасницями. Здається, що думає тільки про сіськи і попи. Бо постійно про це шуткує з Віркою Сердючкою. Але це його стиль, і я це розумію. Покажіть мені чоловіка, який би не задивлявся на дівчат. Це або голубий, або імпотент. У нас такі відносини, що він при мені може дивитися на інших жінок. Якщо забороняти, то він буде дивитися, але не при мені.

Ірина заходить до конференц-залу у своєму офісі у бізнес-центрі на Соломянській площі. Не відсовуючи стільця сідає за стіл. Вона худа, з чорним коротко підстриженим волоссям, у чорному гольфі.

- Шоу "Зірка+зірка" - мій перший великий проект, - говорить Ірина Потапенко. - Із зірками працювати легко, вони не вередують. Через алергію на пил Ірина Білик із Сергієм Звєрєвим попросили окремий вагончик. Олександр Буйнов привіз з собою шість чоловік. Крім стиліста, візажиста, взяв ще дружину свого директора. Всі гарно здружилися, особливо на дні народження Олексія Паніна. Всі такі веселі були, що знімальна група ледь зібрала їх докупи. Перші виступи були звичайні, учасники тільки співали разом. Але після того, як Сергій Писаренко з Гаріком Крічевським розіграли сценку, переодягнувшись в солдатів і журі поставили їм найвищі бали, всі стали номери вигадувати, переодягатися та імпровізувати. Мені подобаються виступи Ольги Будіної і Валерія Харчишина, вони так захопилися, що навіть поцілувалися в одному з ефірів.

Розповідає, що познайомилася із Олексієм Потепенком 10 років тому

- Ми з ним часто ходили в пасаж "Вечірній Київ". Улюбленим заняттям було за чашкою кави обговорювати дівчат, які там ходили. Були гарні, негарні, сексуальні, кривоногі. Я сама звертала його увагу і казала: ця симпатична, в тої довгі ноги, а в тієї криві. Ми були пліткарями. Думаю, це нормально. Я можу дивитися телевізор і сказати: цей чоловік - просто мрія. А він може подивитися на когось і при мені сказати: ця жінка піпец, яка гарна. Зрозуміло, що якби при мені він вішався на якусь дівчину, хапав би її за сідниці і казав "іди сюди, моя крошка", тут я б уже ножі дістала. Але він такого собі не дозволяє. Треба розуміти, з ким живеш. Якщо це людина публічна, то корити за епатажність не можна. Це називається "Не люби мне мозги".

Просить секретарку принести каву. Виливає у чашку дві порції вершків. Сипле шість порцій цукру.

- Вся музична тусовка знає, що ми тримаємося сторони і рідко з'являємось на світських заходах. На мою думку шоу-бізнес - це клубок змій, що цілуються, тому я більш спілкуюсь з редакторами, піар менеджерами та з людьми які зовсім не мають ніякого відношення до шоубізнесу.. Це люди, з якими можна поговорити, а не лише слухати про нові колекції Dolce & Gabbana, Gucci, Louis Vuitton, Prada... чи "я тут підтягнула, тут ботокс вколола, тут сіськи підкачала". У мене подруги з минулого залишилися, зі школи, з банку, де я працювала раніше. Хоча колись у Турції на відпочинку ми випадково зустрілися з Ірою Білик і гарно повели час, вона дуже цікава, приємна у спілкуванні і у нас залишилися тільки гарні спогади.

Ірина крутить каблучкою на безіменному пальці правої руки.

- Це FREY WILLE, - знімає каблучку, - ця фірма робить прикраси з емаллю, які славляться унікальними художньо-аутентичними дизайнами . На цій - фрагменти картини Моне "Іриси". Обручку не одягаю, тому що це як мітка, ніби галстук для чоловіків, вони його ще ошийником називають. Подобаються різні прикраси, неважливо що це: срібло, золото чи оригінальні недорогоцінні прикраси. І взагалі в нашій сім'ї повелося, що всі зароблені гроші, пускаємо на розвиток нашого бізнесу, а не на шмотки та побрякушки.

Розмішує цукор у каві. Коли п'є, примружує очі.

- Майже рік ми жили в двокімнатній квартирі моїх батьків, тому что робили ремонт у своїй новій оселі. Саме у цей час до нас в гості з Америки приїхала моя мама. Вона спершу не знала як його сприймати, тому що вона строга жінка, працювала в міністерстві, любить в усьому порядок. Льоша міг вдома навіть в трусах ходити, чого мама спочатку зовсім не могла зрозуміти. Але він обіймав її, казав: я вас люблю, ви у нас така красуня, господиня, така добра і лагідна, після чого мама танула і згодом звикла до нього. А одного разу він повернувся пізно ввечері з гастролей, світло не включав, щоб не збудити мене і вже майже влігся у ліжко до мами, а потім зрозумів, що це не я. А насправді ми з мамою просто помінялися кімнатами, бо вона пізніше лягала спати. Коли він прийшов до мене, та розповів, що майже не накоїв, ми довго хіхікали. Добре, що він не почав до мами приставати.

В офісі розставлені вази з великими букетами мілких різнокольорових квітів.

- Я люблю польові квіти, схожі на ці, - теребить пальцями рослини .- Льоша знає це, і часто дарує. Якось мама прокинулася серед ночі через шурхіт. Підняла мене, каже, хтось до нас шкрябається. Відкриваємо двері в коридор, а це Льоща з гастролей повернувся, спеціально заскочив на Бессарабський ринок за квітами для мене. Букет був такий великий, що не вміщався в коридорі, тому так шуршав. Я не могла вази знайти для нього, у відрі стояв.

У Ірини з Олексієм двоє дітей - 13-річна Наталя і 2-річний Андрій.

- Вони звикли, що папа буває в телевізорі частіше, ніж вдома. Наташа в мене скромна, вона нікому не хвалиться, що її папа - Потап. Але всі і так це знають. Бо інколи вона просить його листівки для друзів підписати. Коли він їде на концерти-збірники, вона просить його зібрати автографи артистів. Якось захотілося їй автограф "Танок на Майдані Конго". І він підійшов до них, каже: ну, дайте автограф, дочка просить.

Ірина копіює голос чоловіка та його різкі жести руками.

- Для Андрюші папа - це все. Коли бачить його по телевізору, кричить: папа Льоша! Це він так його називає. Зранку прокидаємося, він його за руку хапає і каже: папа Льоша, тьоп-тьоп, тобто, пішли. Їсти не сідає, поки не поставимо папину пісню. Спочатку це були "Лето" и "Море пенится". Я їх зненавиділа, так часто вони у нас крутилися. Льоша завжди приносить всі нові записи додому. Єдина після, яка Андрюші не сподобалася, це "Пронто", напевне тому, що сумна. Він любить такі, щоб під них можна було танцювати.

Каже, що чоловік часто їздить на гастролі.

- Але я сама продаю їхні тури, тобто, випроваджую чоловіка з дому, - розводить руками. - Не можу сказати, що я щаслива, що він більше часу проводить не дома. Але на гастролі я з ним не їжджу, бо в мене є інші не менш важливі справи. Коли не бачиш коханого деякий час, то зустріч стає як у перший раз, страсна та невгамовна. З Настею, у мене ділові стосунки: ми не подруги і не вороги, вона просто артист нашого з Потапом продюсерського центру. Раніше у Потапа були серйозніші притирки. Бо обидва тільця, і кожен хоче бути головним. Коли сварилися, я ставала на Льошину сторону. Бо у нас з ним спільна справа, я продала його перший концерт, працювала і молилася, аби він був не просто співаком, а тим, ким він зараз став – продюсером, шоуменом, співаком, режисером, автором, ведучим и гарним моїм чоловіком!

Зараз ви читаєте новину «Потап заскочив у ліжко до тещі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути