Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2008 17:35

Порчу навела шкільна подруга

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я одинока, маю вищу освіту, — пише 51-річна Марія Іванівна із Закарпаття. — Життя прожила важко, сама будувалася. Боюся старості й одиночества. Нікому не вірю".

Київський біоенергетик Наталя Федорчук, 57 років, визначає, що пані Марії через заздрощі навела порчу шкільна подруга.

— Вона їй заздрила через оцінки, а потім через кавалерів. Бачу, що подружка досі тримає Марію за волосся й не пускає. Жінка навіть не стоїть на ногах, а лежить. У неї забрали душу. І долі її я не бачу. Марія Іванівна буде самотньою довіку. Раджу їй зняти цю залежність у цілителя. Я теж можу через молитви повернути цій жінці душу.


"Народилася 2 січня 1952 року, — пише Марія з Київщини. — Торік стала вдовою, але продовжую жити і працювати за двох, бо колись любила за двох. Моєї енергії вистачає на чужі біди, а зі своєю не можу справитися. Мені постійно зустрічаються підлі люди. Я відчуваю себе білою вороною".

— Марія народилася в знак Козерога. Такі люди потрапляють у залежність від чаклунів. Усі Козероги володіють силою, але використовують її лише зі злими намірами. В іншому житті ці люди поклонялися сатані й займалися чорною магією, шкодили землі та воді. А тепер та біда повертається до них. Козероги несуть енергію, від якої хворіють їхні діти та родичі, а в будинку настає хаос. Я раджу Козерогам підняти руки й очі в небо. Молитися і просити прощення в сонця та Отця Небесного. А ще краще — трудитися в полі, саджати дерева і віддавати землі свою силу. Тоді вдома наступить злагода.

Донька народила мені шестеро онуків

"Я мама доньки, яка народилася 28 серпня 1978 року, — пише Галина зі Львівської області. — Багато гіркоти і болю вона принесла на своєму віку. Народила мені шестеро онуків. Чоловік доньки п"є, про дітей не дбає. Дійшло до того, що зять став виносити з дому продукти. Онуків доглядаю я із чоловіком".

Із листом жінка прислала фото доньки та зятя.

— Спершу нехай мама подивиться на свою доньку, — перевертає фотокартку цілителька. — Цій дівчині не можна було виходити заміж і народжувати дітей. У неї мінусова енергія. Крім біди, вона нічого не несе. Народилася від того, що її батьки неправильно жили. Певно, жінка вагітною матюкалася і проклинала когось. Її тіло відкрилося для нечистої сили. Увесь бруд вселився в дитину.

Зараз ви читаєте новину «Порчу навела шкільна подруга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути