Ексклюзиви
четвер, 27 липня 2006 19:09

Пономарьов одружився зі студенткою Вікою

Автор: фото: УНІАН
  Вікторія Мартинюк і Олександр Пономарьов таємно розписалися. А весілля будуть святкувати у другій половині серпня
Вікторія Мартинюк і Олександр Пономарьов таємно розписалися. А весілля будуть святкувати у другій половині серпня

32-річний Олександр Пономарьов одружився зі студенткою 5 курсу Київського національного університету імені Шевченка 20-річною Вікторією Мартинюк. Прес-аташе співака Уляна Бець розповіла "ГПУ", що молодята розписалися таємно: лише поставили штампи в паспорти й отримали свідоцтво про шлюб. Вікторія взяла прізвище чоловіка. Весілля ж відбудеться після вінчання, у другій половині серпня. Пономарьов придумав якусь особливу концепцію святкування і зараз до нього готується.

— Діти на церемонії будуть обов"язково, — наголошує співак. Ідеться про спільну з продюсером Оленою Мозговою доньку — восьмирічну Женю та старшу дочку Олени, 12-річну Зою. Десять років Пономарьов жив у цивільному шлюбі з Мозговою. Між ними досі дружні стосунки. Сашко запросив Олену на своє 32-річчя, яке відзначав у столичному розважальному комплексі "Сан Сіті". Мозгова міцно обняла Олександра й піднесла букет жовто-рожевих троянд.

Весілля Пономарьова із Вікторією відгуляють в Україні. А от в якому місті — ще невідомо. Сашкова дружина родом із шахтарського міста Червонограда на Львівщині. У Києві закінчила 4-й курс економічного факультету Національного університету імені Шевченка.

Олександр познайомився з Вікторією цієї зими на Маланку, на Днях Львова в Українському домі. Каже, його зачарували її очі, в яких палав вогонь життя.

Спочатку вони свій роман приховували. Але наприкінці квітня співак з"явився з Вікторією у Каховці, на фестивалі "Таврійські ігри". Вони роз"їжджали удвох на чорному Сашковому лімузині та ходили, тримаючись за руки.

Олена Мозгова на фестивалі фліртувала з молодим співаком Володимиром Ткаченком. Вона сиділа в нього на колінах і ніжно обнімала за талію.

7 травня на прем"єрі кліпу "Ти дочекайся мене", у прямому ефірі телеканалу "М1", Олександр заявив:

— Цю пісню і кліп я присвячую своїй коханій Вікторії.

— Сюжету в кліпі немає, — поділилися режисери кліпу брати Стеколенки. — Це просто один день із життя Олександра Пономарьова.

У кліпі знімалася чорнява кучерява дівчина, схожа на Віку. Зіграти саму себе скромна студентка не наважилася.

У червні пара їздила на "Ігри патріотів" — на острів Реюньйон в Індійському океані. Друзі розповідають, що співак ні на мить не залишав кохану саму. Навіть близька подруга Олександра Ані Лорак не здогадувалась, що вони побралися.

— Ми нічого до пуття не знаємо, запрошення не отримали, лише чули, що одружився, — каже вона.

Молодята житимуть у триповерховій квартирі на оболонських Липках, в якій щойно завершився ремонт. Помешкання — зі 45-метровою ванною, білосніжним мармуровим каміном, бежевою спальнею і вже готовою фіолетовою дитячою кімнатою. Тут, на кухні, Пономарьов знімає свою передачу "Смачна країна", яка йде на одному з українських каналів.

Олександр розповідає, що мріє тепер про двох синів. Гонорар співака за концерт сягає 10 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Пономарьов одружився зі студенткою Вікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути