пʼятниця, 31 травня 2013 06:15

"Покоївка в домі має більше прав"

— У січні прийшла до мене жінка з жирним волоссям, запущеним манікюром і прищем на носі. Мріє вийти заміж за мільйонера, а нікуди, крім роботи, не ходить. Всюди їздить на маршрутках і метро. Шанси зустріти мільйонера у громадському транспорті дорівнюють нулю, — каже киянка Катерина Шевченко, 39 років. Вона відкрила Школу наречених. Називає себе професійною свахою.

— Щоб на шлюбі заробити, треба багато вкласти, — розповідає Катерина Степанівна. — Після дев'яти класів і ПТУ далеко не підеш. Жінка повинна завжди займатися собою: вивчати іноземні мови, здобути вищу освіту, підійматися кар'єрними сходами. Цікавтеся кіномистецтвом, живописом і літературою. Серед мільйонерів чимало колекціонерів. Буде добре, якщо ви, окрім гарного смаку, володітимете елементарними знаннями про кубізм та імпресіонізм.

У яких жінок найвищі шанси піти під вінець з мільйонером?

— Підчепити багатія можна в тих сферах, де використовується жіноча краса, — модельний бізнес, конкурси краси. Легко познайомитися з мільйонером на дорогому курорті. Тому, якщо хочете заміж за багатія, не економте на відпочинку. Взимку літайте не в Єгипет, а на гірськолижний курорт у Куршевель. Весною і літом віддавайте перевагу Сейшелам, а не Туреччині. Заможного кавалера легко підчепити в літаку до Абу-Дабі чи Нью-Йорка.

Як має виглядати жінка, яка шукає багатого нареченого?

— Одні хочуть брюнетку з четвертим розміром грудей. Інші просять плоску модель-блондинку. Тому не спішіть лягати під ніж, щоб відкоригувати зовнішність. Чоловіків відлякує штучна краса. Головне, щоб жінка була доглянутою. Щомісяця освіжайте зачіску. Не лінуйтеся прокинутися на півгодини раніше, щоб зробити укладку. Кожні два-три тижні робіть манікюр і педікюр. Навіть коли йдете в магазин біля дому, одягайтеся гарно, підведіть очі та губи, розчешіться. Ніколи не тягайте важких пакетів. Потенційного жениха може налякати сильна і самостійна жінка. До того ж подумає, що ви багато їсте.

У якому віці більші шанси знайти багатія?

— Від 25 до 30 років. Студентки цікаві лише як розвага на один-два вечори. У дружини шукають жінок, які відбулися як особистості. Добре, якщо в дівчини дві вищі освіти, вона вільно володіє англійською та французькою. Таку не соромно привести у коло своїх друзів, взяти у закордонне відрядження.

Як поводитися під час знайомства, на першому побаченні?

— До списку своїх захоплень включіть гольф, вітрильні перегони і теніс, цікавтеся дорогими автівками і породами коней. Треба розбиратися у вишуканих стравах та винній карті. Коли йдете у ресторан, не поспішайте замовляти фуагру й лобстера. Дозвольте чоловіку обрати страву для вас. Скромність прикрашає. Вивчайте його характер і звички, щоб потім уникнути помилок у спілкуванні. Серед мільйонерів багато холостяків, але вони швидше за інших роблять пропозицію руки і серця своїм дівчатам. Сімейний статус підвищує їхній рейтинг у колі бізнес-партнерів.

До чого має бути готова жінка, яка вийшла заміж за мільйонера?

— Дівчата хочуть грошей. Але не треба забувати, що таким союзам майже завжди передує шлюбний контракт. Після розлучення заможний чоловік може забрати навіть дитину. 2009-го видала заміж модель Тетяну. Дівчина гарна, розумна. Тепер живе у триповерховому замку під Києвом. Має найновіші сукні від "Шанель" і зо 20 шуб, але чоловік не дозволяє виходити за межі подвір'я, не пускає на роботу, на зустріч з подругами. У дитсадок за сином і в магазин за джинсами мусить ходити з охоронцем. Покоївка в їхньому домі має більше прав, ніж Таня. Коли багатий чоловік бере собі в дружини бідну жінку, то рівноправності між ними не буде досягнуто у 90 відсотках випадків. Шлюб з мільйонером розпадається, як правило, через три-п'ять років. Багатії швидко втрачають інтерес до своїх половинок і легко знаходять заміну, не люблять витрачати час на сварки та судові тяганини. Після розлучення більш імовірно, що ви контактуватимете лише з адвокатом свого колишнього.

Зараз ви читаєте новину «"Покоївка в домі має більше прав"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути