Ексклюзиви
пʼятниця, 27 січня 2012 05:00

Плаття по 30 гривень розкупили за тиждень

— Мамо, мій зайчик уже спати хоче, — 5-річна Настя тримає за лапи плюшеву іграшку в магазині "Сіслей" у столичному торговельному центрі "ДрімТаун". До кінця січня в бутиках розпродують колекції попередніх сезонів зі знижками до 90%.

— Зайчик потерпить, — відказує доньці 37-річна Ірина. Несе два пакети з обновками. Зупиняється, аби приміряти червоне пальто за 829 грн. Попередня ціна 2079 грн на ціннику закреслена.

— Учора колега прийшла на роботу в нових чоботах і дублянці, — розповідає жінка. — Хвалилася, що на покупці зекономила 2 тисячі гривень. Я вирішила не відставати. Сьогодні купила собі шкіряні чоботи, дві сукні, светр і джинси. За все віддала півтори тисячі гривень. На початку сезону одяг коштував втричі дорожче.

У бутику "Оджі" зо два десятки людей перебирають одяг на вішаках. На вітринах магазину напис "Знижки 90%".

— Розпродажі влаштовуємо двічі на рік — улітку і взимку, — розповідає менеджер магазину Марина Валевська. — Плаття по 30 гривень розкупили за тиждень.

Дві дівчини наввипередки роздивляються літні сукні. 26-річна киянка Наталія  Приймаченко бере білу за 92 грн і блакитну за 150 грн.

— Часто купую речі на розпродажах, — дівчина йде до примірочної. — Взимку вибираю літні сукні, а літом — куртки й зимове взуття. Перед Новим роком знайома купила собі пальто за півтори тисячі гривень. Я сьогодні таке придбала за 700.

Донеччанка 25-річна Тетяна роздивляється блузки з бавовни по 100 грн.

— Якось пішла в бутік після роботи. Витратила всю зарплату, місяць сиділа на самій крупі. Купила повно всякої дряні. Червону сукню з глибоким декольте і джинси-галіфе досі не вдягала. Тепер беру в магазин лише ту суму, яку можу витратити.

У магазині "Відіван" чоловічі сорочки продають по 90 грн, светри по 150. Олександр, 39 років, несе до каси п'ять сорочок і два светри.

— Буде в чому на роботу ходити, — кладе на стіл 750 грн.

У коридорі 19-річна Аліна Богданенко просить у матері гроші на нову сукню.

— У нас дівчата на пари завжди щось нове одягають, а я вже одні джинси два місяці таскаю. Дай 250 гривень. Я до кінця місяця посуд митиму.

Жінка дає доньці гроші. Та йде в магазин "Манго".

— У неї вже всі шафи від одягу ломляться, — каже матір Аліни. — А вона все клянчить гроші на нові речі. Я без чоловіка її ростила, ні в чому не відмовляла.

 

Перед покупкою рахуйте до 10

— Перед походом в магазин вирішіть, що хочете придбати, — каже столичний психолог 34-річний Олексій Романов. — Не треба купувати нову сукню, якщо прийшли за пальтом. На розпродажах жінки втрачають над собою контроль і купують речі, які ніколи не вдягають.

Порахуйте до 10 й подумайте, чи пасуватиме обрана річ до вашого гардеробу. Не погоджуйтеся брати одяг у кредит. Товар зі знижками ретельно оглядайте. Під час покупок люди стають неуважні. Продавці можуть підсунути неякісний одяг. Акційний товар поверненню не підлягає.

 

Зараз ви читаєте новину «Плаття по 30 гривень розкупили за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути