Ексклюзиви
пʼятниця, 04 січня 2013 06:15

Підніме трубку паралельного телефону і підслуховує

15 років живуть разом 57-річна Поліна та 62-річний Володимир Хуртові з міста Керч. Дружина народилася у рік Змії, чоловік — Собаки.

— Познайомилися на базарі, разом продавали городину. Пригласив у кафе, розговорилися. Сподобалось, що він інтєлігентний, акуратний, пунктуальний і не говорив дурних слів, — розповідає Поліна Микитівна. — Володя сам жив, ніколи не мав жінки. І я осталася одна, бо чоловік помер, дуже довго болів. Я посовєтувалася із сином, чи йти до Володі жити. Син каже: а чого тобі, мамо, бути самій. Я настояща Змія. Хитра і люблю, щоб усьо було по-моєму. Тільки щось не так, буде скандал.

— Усе життя мене повчає і душить, — каже Володимир Хуртовий. — То вилку неправильно тримаю, то гвоздіка не так забив. Мене це так бісить до нємогу. Вєчно затикає рота, коли гості сидять. Усе життя за мною слідкує. По телефону говорю, а вона на кухні підніме трубку паралельного телефону і підслуховує. Як підемо на дачу копатися в городі, дасть наряди, попробуй не зроби. І роблю, бо вона теж хароша хазяйка, — хвалить дружину. — Якісь нові рецепти постоянно готує. Гостєй удівляє салатіками. Без опозданій дає сніданок, обід і вечерю.

— Тихо! Мене не тронь, і я не трону, — Поліна Микитівна перебиває чоловіка. — Я люблю, коли мене всі слухають. Ніколи не буду меншою і не поступлюся, як мені треба — переступлю й піду. Доки син був живий, спілкувалася з невісткою. Вона тоже Змія. Хотіла в моєму домі керувати. Терпіла її, бо це жінка Олєжки. А я його вибор всігда уважала. Тепер з нею не спілкуюся.

Зараз ви читаєте новину «Підніме трубку паралельного телефону і підслуховує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути