четвер, 31 липня 2008 17:39

Під час ворожіння чаклун забирає душу людини

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Сусідка обзиває нас відьмами, — пише Ольга із Рівного. — Звинувачує в тому, чого ми не робили, погрожує зробити щось погане, що ми подохнемо або повісимося. Ми не хочемо йти до хати, нічого тут нам не миле, одні хвороби і сварки. Як нам далі жити?"

— Бачу білий туман, — читає лист київський біоенергетик Наталя Федорчук, 56 років. — Туман — це смерть. Він може йти і від цієї сусідки. Точна інформація може відкритися лише на сеансі, який проводить цілитель. Раджу Ользі не бажати зла сусідці, полюбіть її. Навчіться контролювати свої думки, моліться, наповнюйте тіло світлом, щоб зло не розповсюджувалося і не виходило з вашого будинку. Тоді й вас любитимуть. У листі прошу вказувати повні дати народження. По гороскопу можна визначити, ким людина була в минулому. Якщо була воїном, убивала людей, то народжується під знаком Скорпіона. Якщо сусідка Ольги — Скорпіон, то такій людині треба жити в селі, молитися й відробляти гріхи.


"Моя донька вийшла заміж за хлопця, який зустрічався з іншою, — пише Ольга із Хмельницької області. — Та дівчина почала клясти мою доньку, їздила по бабках. Дочка вже три роки в шлюбі, схудла, стала жовта, як віск. Дітей досі не має, хоча лікарі кажуть, що в неї все нормально і в чоловіка також".

Сусідка обзиває нас відьмами

— В організмі доньки багато зла, її прокляли, — коментує лист Федорчук. — Це зло горить у її печінці. Такі прокляття і безпліддя я знімаю. Дівчата часто проклинають своїх хлопців, якщо вони одружуються з іншими. Тоді вони руйнують молоду сім"ю наперед, іноді прокляття спонукають до смерті. Але зло повертається бумерангом. Не можна навіть гадати, бо тоді в дім прийде біда. Під час ворожіння чаклун забирає душу людини. Тоді в неї вселяється диявол і сідає на печінку. Там зароджуються диявольські капіляри, які блокують життя. Жінка, яка ходить до ворожки, може мати ракові хвороби, у неї народяться хворі діти.


"Із чоловіком розписалися у 20 років, узяли моє прізвище, — пише Ольга Анатоліївна з Рівненщини. — За рік чоловіка виключили з інституту, почалися негаразди з роботою, захворіла його бабуся. За 10 років спільного життя ми нічого не досягли, живемо в селі у старенькій хаті. Прізвище, яке ми маємо, — мого батька. Він по життю теж нещасливий, живе сам, п"є".

— Коли жінка виходить заміж, вона бажає або ні міняти прізвище. У цьому є смисл. Якщо рід чоловіка заможний і гармонічний — то в сім"ї буде все гаразд. Але якщо в роду є гріхи — то їх вирішення впаде саме на молоду родину. Родові проблеми передаються з покоління в покоління. Останній нащадок роду зобов"язаний нести карму всього роду. Мабуть, тепер Ольга відробляє те, що нагрішили її бабусі та дідусі. Можливо, це її особисті гріхи. Насамперед розберіться в собі. Не брешіть, проаналізуйте свої помилки, не бійтеся просити допомоги в Бога. Ольга може змінити прізвище.

Зараз ви читаєте новину «Під час ворожіння чаклун забирає душу людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути