Ексклюзиви
четвер, 26 березня 2009 19:29

Петро Лістерман шукає нареченого для Яни Клочкової
5

Петро Лістерман приїхав до Києва на тиждень. Минулої п’ятниці пив віскі на конкурсі ”Королева України-2009”. Він влаштував особисте життя прем’єр-міністра Сейшельських островів, співака Іллі Лагутенка, знайомив із російськими красунями акторів Брюса Віллі
Фото: фото: Наталія ЧУБЕНКО
Модель Дарія Астаф’єва стала ”дівчиною року” 55-го номера чоловічого журналу ”Плейбой”. Власник журналу Хью Хефнер називає її своєю улюбленою дівчиною
Заступник столичного голови Олесь Довгий належить до найбагатших женихів України. У січні мер Леонід Черновецький оголосив конкурс на наречену для Олеся. Якщо така дівчина знайдеться,мер пообіцяв подарувати їй 1 мільйон доларів
Олімпійська чемпіонка з плавання  Яна Клочкова не має досвіду стосунків із чоловіками, бо весь свій час присвячувала тренуванням і змаганням
Співачка Олеся Спєлова запевняє, що зберегла цноту для майбутнього чоловіка. Лістерман пропонує посватати її за 41-річного бізнесмена

Російський звідник 51-річний Петро Лістерман зайнявся пошуками нареченого для олімпійської чемпіонки плавчихи Яни Клочкової, 26 років. Чоловік називає себе "модельним продюсером": по всьому світу придивляється дівчат-наречених для багатіїв. Із Клочковою звідник зустрівся на церемонії "Людина року" в київському палаці "Україна". Із годину пили каву в буфеті.

— Разговорились, вдруг Петя спрашивает: "Ну, что у нас с женихами?" — розповідає "ГПУ" Клочкова. — Я відповідаю: та от, в Україні чоловіки чомусь бояться мене. Він пообіцяв щось придумати, обмінялися телефонами. Сказав, до кінця року спробує когось мені підшукати. Чоловіки стали несерйозні, доводиться все брати у свої руки. Не ходити ж усе життя в старих дєвах.

Клочкова два роки зустрічалася з автогонщиком Олексієм Мочановим. Нині вони навіть не вітаються. На вечірках Яна з"являється з різними юнаками. Пліткують, що плавчиха знайомиться з ними в Інтернеті.

Петро Лістерман був у Києві тиждень. Приїхав, аби познайомитися з моделлю 23-річною Дарією Астаф"євою, учасницею гурту "НікітА". Побачив її в журналі "Плейбой". Обіцяє жінці, що познайомить із вигідним нареченим.

— Он меня просто преследует, — скаржиться Дарія. — Тиждень тому вперше подзвонив зі словами: "Давай знайдемо тобі голлівудську суперзірку!". Я відповіла, що такими справами не займаюся. Відтоді періодично дзвонить із різних номерів.

Звідник придивився в Києві ще одну клієнтку — учасницю гурту "Голлівуд" 20-річну Олесю Спєлову. Із преси дізнався, що вона береже цноту до першої шлюбної ночі. Запросив дівчину до Америки.

— Имею одного обеспеченного 41-летнеко клиента, — пояснив він. — Це чоловік із тонким смаком. Жодна моя модель йому не подобається. Та за Олесю він точно заплатить будь-які гроші. Така красуня, ще й цнотлива — зараз велика рідкість.

Лістерман запропонував продюсерові співачки Юрію Нікітіну $1 млн, аби той відпустив Спєлову до Штатів.

— Олеся нікуди не поїде, — заявляє продюсер. — У неї попереду серйозна кар"єра співачки й актриси. Пану Лістерману краще забути про цю дівчину. Не треба думати, що вона може продатися навіть за мільйон доларів.

Петро Лістерман бачився і з політиками:

— Учора мав зустріч із молодим і багатим київським чиновником у ресторані. Він чекав мене у віп-кімнаті. Навпроти сиділи три симпатичні дівчини. Вони впізнали мого клієнта, але боялися знайомитися. Він теж не наважувався підійти. Усе, що зробив я — узяв у них номери телефонів й передав клієнтові.

Припускають, що цим чиновником міг бути заступник голови столичної міськадміністрації Олесь Довгий, 28 років.

— Найгарніші дівчата в Україні в Кривому Розі, — ділиться Лістерман. — Звідти й почну пошуки. Шукаю в жіночих туалетах, супермаркетах, театрах. Познайомити чоловіка з дівчиною коштує 10 тисяч доларів. Якщо в них зав"яжеться роман, ціна зростає до 30-ти. А коли доходить до весілля — то "полтіннік".

Лістерман народився в Києві в родині вчителів. Коли хлопчикові було 10 років, родина переїхала до Саранська в Росію. Петро працював гірськолижним інструктором на курортах Чегет і Домбаї. Там організовував перші знайомства для віп-персон. Одружений був тричі. 23-річний син живе в Швеції. Має професію "футбольного вболівальника": літає зі збірною Швеції по світу. За це щомісяця отримує 5 тис. крон. Другий, 19-річний, син живе в Нью-Йорку.


Зараз ви читаєте новину «Петро Лістерман шукає нареченого для Яни Клочкової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути