Ексклюзиви
понеділок, 30 січня 2006 17:25

Періс Хілтон любить греків

Автор: фото: REUTERS/Mario Anzuoni
  Періс Хілтон зі своїм новим бойфрендом Ставросом Ніархосом на кінофестивалі ”Санданс”, штат Юта
Періс Хілтон зі своїм новим бойфрендом Ставросом Ніархосом на кінофестивалі ”Санданс”, штат Юта

24-річна Періс Хілтон — спадкоємиця світової імперії готелів "Хілтон". Вона — актриса, модель і світська левиця, яка часто стає героїнею гучних скандалів.

Перший стався, коли Періс було 18 років. Її 37-річний коханець Рік Саломан розповсюдив в Інтернеті фотографії оголеної Періс. А згодом — ще й відеоролик із відвертими сценами. А якось хакери зламали захист на мобілці Періс і виклали у мережі всю інформацію із записної книжки юної мільярдерки — особисті записи, фото...

Чимало знайомих вважають Періс інтриганкою. Найбільше від неї дістається новим дівчатам колишніх бойфрендів та режисерам, які відмовляються давати роль капризній красуні. Однією з жертв Хілтон стала "діамантова" мільярдерка Зета Ґраф, батьки якої тримають ювелірні магазини. У престижному нью-йоркському клубі Періс запустила плітку, що Ґраф намагалася вкрасти в неї діамантове кольє. Багатійка подала до суду, вимагаючи $10 млн за моральну шкоду. Судиться з Хілтон і власник нічних клубів Брайан Квінтана. Він стверджує, що Періс надала пресі брехливу інформацію, яка зашкодила його діловій репутації.

Періс запустила плітку, що Ґраф намагалася вкрасти у неї діамантове кольє

Статки родини Хілтонів оцінюють у $1 млрд. Особисті доходи Періс — від участі у телепрограмах, фільмах і показах моди — за два останні роки сягнули $6,5 млн. Кажуть, що за свою появу на світській вечірці чи відкритті клубу дівчина вимагає $300 тис.

Кілька місяців тому Періс розійшлася з грецьким мільйонером Перісом Латсисом, 27 років, за якого збиралася вийти заміж. Заплановане на Різдво весілля скасували. А недавно дівчину помітили в одному з нічних клубів Лос-Анджелеса з новим бойфрендом — Ставросом Ніархосом, 20 років. Він — син грецького мільйонера, спадкоємець судноплавної компанії. Кажуть, що мати Періс, Кеті Хілтон зазвичай незадоволена поведінкою доньки, але цього разу схвалює її вибір.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон любить греків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути