середа, 30 грудня 2020 00:30

"Переконав народити ще одну дитину. А потім знову зрадив"

Автор: SEGODNYA.UA
  Володимир Остапчук і Олена Войченко познайомилися, коли були студентами. Весілля відгуляли 2007-го. Розлучилися за 13 років
Володимир Остапчук і Олена Войченко познайомилися, коли були студентами. Весілля відгуляли 2007-го. Розлучилися за 13 років

6 березня 2020 року суд ухвалив рішення про розірвання шлюбу між шоуменом 36-річним Володимиром ОСТАПЧУКОМ і вчителькою Оленою ВОЙЧЕНКО, 34 роки. Прожили разом 13 років. Мають спільних дітей — доньку 6-річну Емілію та сина Евана-Олександра, 12 місяців.

— Із колишньою дружиною живемо окремо з літа 2019-го, — каже Володимир Остапчук. — Це було усвідомлене й обдумане рішення. Процес розлучення тривав довго. Так передбачено законодавством, коли є діти. Після ухвалення судом рішення про розірвання стосунків ми обоє були з ним згодні, апеляцій не подавали. Діти залишилися з матір'ю. Я їх шалено люблю, беру участь у вихованні й забезпечую. Буду для них опорою завжди.

Володимир Остапчук та Олена Войченко познайомилися 2002 року. Разом навчалися в Уманському педагогічному університеті ім. Павла Тичини. Весілля відгуляли 2007-го.

— Чоловік ішов від мене до іншої жінки ще 2017-го, але за два тижні схаменувся, — розповідає Олена. — Тоді він вдруге освідчився і переконав народити ще одну дитину. А потім знову зрадив. Про це я дізналася за кілька місяців після народження Евана. Володимир віддав мені свій старий телефон, але забув видалити фото й листування. Там були знімки голих жінок, обговорення їхніх зустрічей, планування спільних поїздок за кордон.

Торік улітку Володимир Остапчук на весіллі, де працював ведучим, познайомився з юристкою 33-річною Христиною Горняк.

— Володимир почав зустрічатися з Христиною, ще коли ми були у шлюбі, — говорить Олена Войченко. — Про те, що ми повинні розлучитися, сказав на мій день народження. Думаю, так хотів ще більше мене зачепити.

Після розлучення я отримала 30 тисяч доларів. Більшість віддала, щоб погасити борги Остапчука моїм родичам. Бачитися з дітьми йому не забороняю. Щомісяця пересилає 10 тисяч гривень. Допомагає платити за школу, де навчається донька, і дитячий садок сина.

За чотири місяці після розлучення Остапчук одружився із Христиною Горняк. Весілля гуляли в містечку Золоче під Києвом. Запросили 45 гостей.

— Дітей Володимира не було, наше одруження відсвяткували з ними окремо, — каже Христина. — Коли знайомив мене з Емілією та Еваном, дуже хвилювалася. Та коханий мене заспокоював: "Усе буде класно. Ти їм сподобаєшся". Так і вийшло. Ми добре провели час і швидко знайшли спільну мову.

Володимир Остапчук народився в Умані на Черкащині. Після закінчення вузу працював викладачем англійської мови в Уманському аграрному університеті. 2009-го переїхав до Києва навчатися в школі дикторів. Працював радіо- й телеведучим. 2017 року пройшов кастинг на ведучого пісенного конкурсу "Євробачення", який тоді відбувався в Києві. Цьогоріч презентував авторську гумористичну програму "Незручний". Нещодавно випустив танцювальний трек "Вечеринка года".

— Ідея записати цю композицію виникла кілька місяців тому, — каже Володимир. — Подумав, що 2020 рік варто провести як слід. Нехай він вже нарешті закінчиться, поки ми всі не збожеволіли. Під свій трек їстиму олів'є і чекатиму Нового, сподіваюся, вдалішого року.

Зараз ви читаєте новину «"Переконав народити ще одну дитину. А потім знову зрадив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути