пʼятниця, 23 вересня 2011 06:00

Передбачати майбутнє буде неможливо

— 22 вересня 2012 року відбудеться потужний спалах на Сонці, — прогнозує киянин 70-річний Ігор Павловець, за фахом інженер-геолог. Із 1994-го досліджує календар майя — систему календарів, яку створила цивілізація майя у Центральній Америці. — Земля отримає такий удар, що вийдуть із ладу енергосистеми. Не працюватимуть зв'язок і телебачення. Багато хто відчуватиме дискомфорт, головні болі і сонливість. Люди будуть розгубленими, не знатимуть, що робити. Треба очікувати на великі катастрофи, аварії та стихійні лиха.

Календар майя закінчується 21 грудня 2012 року.

— Вони назвали це кінцем світу, але наступного року апокаліпсису не буде, — каже Ігор Миколайович. — Насправді ця дата пов'язана з багатьма космічними, планетарними і земними циклами. Цього дня Сатурн, Юпітер, Марс та Земля вишикуються в одну лінію. Це означатиме перехід Всесвіту в іншу систему. З'являться нові технології виробництва, інші джерела енергії, зміняться людські потреби і бажання, погляди і думки.

До цієї дати радить позбуватися шкідливих звичок, ходити до церкви, молитися, медитувати. Не можна сваритися, бажати зла іншим.

— "Кінець світу" переживуть лише духовно розвинуті, доброзичливі й позитивні люди. Не витримають його алкоголіки, наркомани та агресивно налаштовані. Вони мусять піти з цього життя.

За прогнозом, зміститься магнітна решітка Землі, яку називають сіткою Хартмана.

— Ця сітка покриває всю планету і розміщена за сторонами світу. Якщо людина потрапляла в перехрестя ліній, це руйнувало її польову оболонку, знижувало імунний захист. Наприклад, коли це перехрестя було у спальні чи робочому місці, за деякий час людина важко хворіла і помирала. Земля перейшла на іншу програму. Через це перестануть діяти прогнози Нострадамуса, Ванги, Кейсі, Тота. Передбачати майбутнє буде неможливо.

Зараз ви читаєте новину «Передбачати майбутнє буде неможливо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути